Gå videre til hovedindholdet

Fredagshygge - med bål..

Et af ungernes store sommerferie ønsker var at vi skulle lave bål ude på Gården..

Det har hele tiden været planen at vi ville lave et bålsted, men der har lige været så meget ;0) Men IDAG var dagen, hvor vi også blev indehavere af et bålsted. SÅ FEDT!!

Det blev indviet her til aften, sammen med gode venner. Her følger lidt billeder:


Ikke så mange dikkedarer - bare et rundt bålsted med markesten omkring og træstubbe til at sidde på ..

Gårdejeren og vores gode ven baksede hurtigt et lille stativ sammen til at hænge grillristen på, men rygtet vil vide at gårdejeren pønser på at lave noget mere stationært - man skal jo heller ikke gå ned på udstyr vel ;0)


Bålstedet ligger bagved drivhuset og den lille frugt "plantage", med udsigt til køkkenhaven og markerne..

Traktortur skal der til og ungerne er klar til rundtur på marken..

Lillepigen plukker blomster i køkkenhaven.
Begge børn fik i foråret,  lov til at så et brev med blandede sommerblomster. Det bringer lykke nu hvor de kan plukke fine buketter..
Helt klart noget vi gør næste år igen.

Mens vi sad og råhyggede ved bålet, gik solen ned bag os.

Tænkte lige jeg ville dele den smukke solnedgang med jer :0)

God aften

Kommentarer

  1. Dejlige billeder. Det er altid så hyggeligt med bål:-) Kh Christina

    SvarSlet
  2. Hvor ser det hyggeligt ud.
    Vi har også hygget os ved bålet et par gange i sidste uge.
    Der er ikke noget så hyggeligt som snobrød og duften af bål...
    Man gør det bare alt for sjældent...
    God Weekend til dig og dine.
    Knus Susi

    SvarSlet
  3. En sommer aften når den er ALLER bedst !!! :o) Hvor ser det super duper hyggeligt ud :o) Ha´en skøn weekend..
    Knus :o)

    SvarSlet
  4. Hej
    Förste gang jag kikker in til dig....så fint det ser ud, vi vill også ha et bålsted ;))
    Jeg er dansk men bor i Sverige, på Öland, kik gerne in i min blog!
    kram susanne

    SvarSlet
  5. Hej piger

    Ja det har været rigtig dejligt at vi endelig fik lavet bålstedet - er sikker på vi kommer til at bruge mange timer her - uhm :0)

    Susanne - hyggeligt du kiggede forbi. Jeg vil lige svinge en tur inden om dig også ;0)

    Ha' en dejlig dag
    KH.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.