søndag den 7. august 2011

Tilbage til hverdagen..

Så er 3 ugers ferie ved at være slut og imorgen starter hverdagen igen..

Jeg kan godt mærke, at det har været godt for mig at have ferie - har faktisk hverken tænkt på arbejde, uddannelse eller eksamen i november, men kan godt mærke det kommer snigende nu..

Det har været dejligt at komme helt ned i gear. Vi har taget nogle småture ud af huset, været i biografen, i svømmehallen og hygget med venner og familie - og så har vi selvfølgelig lagt lidt arbejdstimer på Gården.. ;0)  men bare det at være sammen hele familien - uden stres og jag - SKØNT!

Nu vil jeg nyde den sidste ferieaften sammen med Gårdejeren og en god kop kaffe - måske skulle vi sætte en film på og smide benene op..

Sommerblomster fra ungernes blomsterbed

RIGTIG GOD AFTEN TIL JER DERUDE
-OG TAK FORDI I LÆSER MED ♥

5 kommentarer:

 1. Dejligt når ma får koblet helt af i sin ferie :-)
  Hvornår flytter i ud på gården?

  SvarSlet
 2. Åhh ja ferie gør altså noget godt for "en" !! Her er lidt over tre uger også ved at være slut.. Men hold nu op hvor har vi også hygget !! SKØN SKØN buket..Så er der stadig sol og sommer i huset :o)
  Knus Frk. Lehmann

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Ja det er bare skønt at få koblet helt af :0)

  Vivik - vi flytter ud på gården i løbet af september - jubii.. Men kunne dælme godt snart tænke mig at få afsat vores lille byhus ;0)
  KH.

  SvarSlet
 4. Dejligt at I har haft en skøn ferie. Og ja, det bedste ved ferien er bare det rolige tempo som en kontrast til hverdagens travlhed.
  Knus Solsikke

  SvarSlet
 5. Vores ferie sluttede fredag i uge 30, og jeg drømmer allerede om ferie:) Jeg synes det hele går lidt for stærkt, og man når jo ikke helt at nyde de små ting som børnene giver i hverdagen:) I må også have en del at se til, med ombygningen, børn, og arbejde? Puhaa;0)
  Tak for din kommentar i fredags! Jeg fik syet et par rensdyr, og endnu flere er på vej;)
  Små nisser er skrevet på min TO DO liste...Jeg er lidt tidligt ude, men har planer om at købe en bod på et julemarkede!:)
  Ha dig en dejlig aften.
  Knus fra Mette

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥