mandag den 11. juli 2011

Jeg har fundet en til..

I husker sikkert valmuen her - nu viser det sig så at den ikke er alene.. Næh rundt omkring på gården dukker flere og flere skønheder frem - se bare her:

Synes bare den er så fin..
Sønnen plukkede den til sin mor - "fordi du er så glad for blomster mor.."
( Hjælp! var lidt bekymret for om den ville overleve, men det ser ud som om den har fin holdbarhed )

Nu står den her på hylden og bringer lidt farve ind i stuen :0)Er der i øvrigt nogen af jer, der ved om jeg flytte valmuerne? Altså grave dem op - eller lever de mon deres helt eget autonome liv og bestemmer selv hvor de vil stå?

3 kommentarer:

 1. Når de står tilbage uden blade, er der en knop. Deri er frøstanden, når den tørre kan du knække den af, og så nye valmuer der hvor du gerne vil have dem. Er usikker på om man kan flytte dem, men det tror jeg ikke!

  Louise

  SvarSlet
 2. Hvor er den smuk !! Og er da også super pjattet med dit billede med teksterne i :o) Hmm ved ikk om de kan flyttes.. Men kan du ikk gemme "kapslen" med frøéne i.. Tørre dem og så smide dem på Jeres nye sted ;o)
  Knus..

  SvarSlet
 3. Hej Piger
  Jep, jeg tror jeg prøver at tage frøkapslen når den er tør og så smide den på strategiske steder ;0) Så må vi se om de kommer, hvor jeg gerne vil have dem til næste år - smiler..

  Frk. Lehmann - billedet med teksterne er et jeg har printet fra nettet.. Jeg har fundet på inreda.com under plakater ( tror jeg det var..) Man kan bestille det i rigtig plakat, men jeg ville gerne have et lille - så jeg har altså snydt lidt ;0) Måske en dag jeg køber et stort..
  Inreda (svensk netbutik) er i det hele taget et besøg værd - bl.a. har de tapetprøver, hvor du bare betaler fragten og en del andre lækkerier -så pas på! :0)

  Ha' en dejlig aften begge to
  KH.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥