onsdag den 6. juli 2011

Jamen det bliver vi da nødt til at eje...

Som jeg fortalte i gårsdagens indlæg var der nogen i familien, der havde glædet sig særligt til dagen igår.. Især de familiemedlemmer med lidt højt testosteron niveau ;0)

For igår tirsdag, var det nemlig dagen for en særlig levering ude på gården - men det kommer vi tilbage til.

Først kommer en lille forhistorie:

I søndags var vores lille familie, samt mormor og morfar afsted på vores årlige tur til Bregentved ved Haslev. Her bliver nemlig afholdt dyrskue - "Børn og Dyr" den første weekend i juli. Jeg er kommet her med mine forældre siden jeg var barn og nu er det blevet fast tradition at hele familien tager afsted..
Det er helt nede på jorden og på børnenes præmisser - ren råhygge :0)

Vi klapper køer..

..og ser traktortræk..

Vi spiser traditionelle 4H æbleskiver, ser flere dyr, leger i halmen, prøver fiskedammen, rider på ponyer og..og..og :0)
Og hvert år er den mandlige del af familien henne og kigge på diverse gravemaskiner, ATV'er, traktorer mv. - MEN i år skete det.. De kunne ikke nøjes med at kigge og så er vi tilbage til den egentlige historie..

- for igår ankom denne lille ATV til sønnen, samt en lidt større udgave til morfar og gårdejeren ( og nej - det er ikke legetøj, hvis nogen skulle tro det ;0) Sådan en lille maskine er skam guld værd på et lille landsted som vores - smiler..)

Se lige den stolte knægt
Bemærk lige at sikkerhedsudstyret også er på plads - til stor glæde for moderen..

Fuld gas - næsten..
Der medfølger en lille fjernbetjening, så man kan stoppe hvis det går for stærkt eller knægten kommer på afveje..

Så skal der sparkes dæk..

Jep jep, tirsdag var i sandhed en god dag for gutterne :0)
- og tøserne? tja, vi nød lidt koldt at drikke i solen, gjorde grillen klar og sladrede lidt..

Og nej lillesøster blev skam ikke snydt for en gave af mormor og morfar - hun er nu indehaver af en yndig prinsesse kuffert på hjul og Hello Kitty nattøj med tilhørende rygsæk
- der er ikke et øje tørt - smiler..

3 kommentarer:

 1. Nøøøj hvor fedt for "drengene" på gården. - Så skal der sparkes dæk.. Hi hi ... Det er godt at du så kan sætte dig bag maskinen, altså symakinen - når der skal laves ting til prinsesserne i huset:)

  SvarSlet
 2. - ja jeg tror bestemt jeg holder mig til den slags maskine.. Smiler :0) jeg kan vel også præge lillepigen lidt - mon ikke ;0)
  KH.

  SvarSlet
 3. Pyyyy synes helt din indlæg har lidt mande "hørm" i sig :o) Griner..Godt at i to kan trække lidt den anden vej så der ikk går helt crosser i den :o) Lyserødt er altid godt !!
  Knus..

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥