onsdag den 20. april 2011

Påskeferie og ny havebog..

Yip Yip Yipii - så er det påskeferie :0)

Ok jeg var måske smugstartet lidt med fridag mandag og tirsdag - men idag har jeg været på arbejdet og NU er det ferie. Skønt..
Det er ikke altid Gårdejeren har mulighed for at holde ferie, når vi andre gør det - men det har han denne gang, så hele familien har fri sammen. UHM! Det er bare super.
Ferien skal bruges til en enkelt påskefrokost med familien og en påskebrunch med gode venner -det plejer altid at være rigtig hyggeligt.
Så har vi selvfølgelig lidt arbejde på gården, men intet vækkeur, bare stå op, spise morgenmad og nulre lidt rundt og give sig god tid - lige til at klare ik ;0)

- mon påskeharen kigger forbi?

Jeg har lidt små projekter jeg gerne vil have startet på ( mere om det i et andet indlæg..) og så skal jeg suge inspiration til mig i min nyinkøbte havebog - ja jeg har en svaghed for bøger :0) - man kan ikke få for mange bøger vel..
Bogen hedder "Vejen til drømmehaven" af Laila Søager og indeholder nogle fantastiske billeder - prøv at se her:Her er helt sikkert megen inspiration at hente og jeg ved godt at ting tager tid - men nogen gange er det bare dejligt at drømme sig lidt hen ik? ;0)

Hvad skal du lave i påsken?

ALLE I FANTASTISKE LÆSERE ØNSKES EN RIGTIG DEJLIG PÅSKE.
TAK FOR JERES KOMMENTARER - DE GØR MIG RIGTIG GLAD :0)

2 kommentarer:

 1. Jeg giver dig ret, bøger kan man aldrig få nok af. Slet ikke havebøger:-) jeg har også et par haveprojekter her i påsken.... Kh Christina.

  SvarSlet
 2. Det lyder hyggeligt med en påske, hvor dagene starter stille og roligt - det er jo "guf" for alle i familien:)
  Min have kalder også på mig, skal have sået salat i en stor zinkbalje( min have er for lille til bede mm), som jeg har fået af min svigermor!. En misbænk eller tre, sniger sig måske også ind i min have?.. Det kommer lidt an på, om manden min kan finde tid til at lave dem?:)
  I må have en rigtig dejlig påske.
  Knus fra Mette

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥