lørdag den 30. april 2011

Nu er det slut...

...med børnehave for storebrors vedkommende. Han havde sidste dag igår og starter i SFO på mandag.
Puha! Hvor er det lige tiden bliver af??!! Tænk engang nu har vi kun ét børnehavebarn og så et skolebarn - ja, jeg har altså lidt svært ved at forstå det.. Min STORE dreng :0)

Igår var vi så inviteret til afslutningfest i børnehaven. Lillesøster blev passet hos gode venner og sønnen skulle blive i børnehaven til den lukkede - så nåede han så også lige at prøve det ;0) og så var der lagt op til fællesspisning og hygge.

Gårdejeren og jeg havde haft chokolade med til personalet om morgenen, samt et kort med en lille tak for at de havde passet så godt på vores dreng. Åh, jeg synes det pludselig var lidt svært, selvom vi jo kommer igen på mandag og aflevere lillesøster.. - nogen gange er det godt at have 20 min. kørsel til arbejdet, så man kan nå at tørre øjnene ;0)

Sønnen havde bestemt, at alle de voksne skulle have en blomst fra ham og han tegnede et kort til hver voksen.
Han bestemte selv, hvad der skulle være på kortet.. Én fik en symaskine, fordi hun har hjulpet ham med at sy sine "sy-klude" om til fine puder, en anden fik en fodboldbane, fordi "han er sej at spille fodbold med" osv. osv.

Jeg havde købt nogle hvide "bøttekort" i Brugsen, som han tegnede på med farveblyanter
 - de blev bare så fine

Hvert kort havde en lille hilsen på bagsiden
 Kortene blev bundet fast på blomsten

- Jeg behøver vist ikke at sige gaverne faldt i god jord :0)

Fra børnehaven fik alle børn en fin kasket og et "afgangsbevis" - det blev delt ud ved en lille højtidelighed under afgangsfesten.. Et rigtig godt arrangement og en god måde at få sagt farvel på.Nu venter SFO'en på mandag - og jeg tror vi er klar - både sønnen og forældrene ;0)

4 kommentarer:

 1. Hvor er det en super sød ide, med tegninger til alle de voksne!:) Håber sønnen din, får en god dag- og start i SFOén på mandag:)

  SvarSlet
 2. Uhh hvor er det "vildt"..Godt vi stadig har et år i børnehaven :o) Tror slet ikk moderen er klar til det store skift..Griner..Sofie derimod GLÆDER sig :o)
  Knus og skøn weekend...
  Og go´start på mandag..

  SvarSlet
 3. Tak for det - tænker der kommer et indlæg om hvordan det er at sende sin lille-store søn i SFO ;0)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle søde kort han har lavet:). Uhh de bliver bare så store, når de først begynder i skole. Glæder mig til at høre om opstarten på mandag:)
  Kh. Louise

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥