Gå videre til hovedindholdet

Inspirerende tur til Formland - del 1

I denne weekend har jeg været en tur i Jylland for at besøge Design og Interiør messen Formland, som mange af jer sikkert kender.
Ligesom sidste år, havde jeg min gode veninde med under armen. Til forskel fra sidste år, havde vi i år booket en overnatning på et hotel, så vi havde både fredag og lørdag til at kigge. Det var rigtig rart at have god tid, og det vi ikke nåede fredag, kunne vi så nå lørdag. Og så var der naturligvis også masser af tid til venindehygge.. ;0)


Planen var at hente inspiration, samt besøge mine leverandører. Det var egentlig ikke mening at jeg, som sådan skulle finde nye leverandører - men man kan jo blive fristet ;0)

Og det blev jeg. Vi havde set at Claus Dalby skulle lancere sin "Scandinavian Christmas & Home Collection", og derfor gik vi naturligvis forbi for at se dette.


Jeg må sige, vi blev ikke skuffet. Utrolig fin kollektion i en stil, der vil passe ind i mange hjem.Mens Claus Dalby fortalte om kollektionen og tankerne bag, viste han, hvordan man nemt og enkelt kan skabe en smuk advents dekoration.

Små sukkulenter i selskab med pudemos og tilantia mos. 4 lækre stearinlys og en enkel lyskæde..  

Fin og enkel ik..

Her en model med fyrgrene, lærkegrene, stearinlys og igen en enkel lyskæde.. Så kan alle vist være med..

Jeg må indrømme, jeg faktisk blev så begejstret at, jeg har valgt at tage det hjem til butikken :0) 
Jeg glæder mig så meget, til at kunne tilbyde de fine ting til mine kunder. Jeg skal nok fortælle nærmere her på bloggen, når det hele kommer hjem..

Imorgen vil jeg vise lidt flere glimt fra messen..Kommentarer

 1. ok, når nu du lyder så sød, så efterlader jeg da en kommentar....Jeg skulle bare lige se nærmere på den fine lysdekoration - og hvor det grimme batteridæksel mon er gemt ?

  SvarSlet
  Svar
  1. :0)
   Jeg plejer at gemme det under lidt mos el lign.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.