Gå videre til hovedindholdet

Der er altså noget med hylder..

De er bare så velegnet til at skabe hygge - eller ihvertfald give mulighed for at lave små stilleben og dermed skabe hygge.

  
Idag fik Gårdejeren sat en en hylde op for mig i stuen. Hylden var egentlig tiltænkt butikken, men nu hænger den altså her i den lille stue, hvor hele familien holder af at slænge sig i sofaen og se tv.

Billede og lysestager er fra butikken - dem kan du finde her. Den lille fugl er fra Green Gate og den lækre skjuler har jeg fundet i Søstrene Grene til billig penge :0)


Lige nu står billedet lidt ensomt og alene, men jeg skal lige have fundet et par familiebilleder frem fra gemmerne..

Hvad med dig - er du mon også til hylder?

Kommentarer

 1. Tja...må indrømme, at jeg nok mest er til hylder i reoler......dem er jeg til gengæld også meget glad for :)

  Jeg har ingen "pyntehylder" - det er der ikke plads til. Jeg overvejer dog en enkelt eller to på det lille murstykke i udestuen, når den er kommet i orden.

  SvarSlet
 2. Hylder er jo gode fordi man kan sætte pynt på dem :-) Jeg har altid haft åbne hylder i mine køkkener og aldrig overskabe. Og, jo, vi har også andre hylder rundt omkring, og på det seneste også et par knagerækker som man kan hænge lidt pænt på :-) Din hylde er fin! Kan godt forstå den kom op inde hos jer selv.

  SvarSlet
 3. Ja jeg er vild med hylder.
  De er geniale til at opmagasinere og sortere alt hvad blandt andet hjemme kontoret er fyldt af....Men som en del af indretningen er jeg særlig glad for dem. Vi bruger gamle hattehylder med tremmer på så de får et mindre massiv udtryk. ..og så hænger de ellers over både vores sofa og seng. Glas og lys... smukt sengelinned og andre særlige ting pryder dem. En del af vores hjem som jwg er særligt glad ved.
  mange hilsner Susan

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.