Gå videre til hovedindholdet

Landlig idyl

I weekenden - eller rettere fra fredag til lørdag, var jeg på kursus med arbejdet. Vi var her på Slangerupgaard ved Fakse Ladeplads.
Når omgivelserne er så fine, er det næsten lige før det ikke gør noget, man er afsted hjemmefra ;0)Slangerupgaard fungerer både som kursuscenter og som et lille hotel, hvor man som helt almindelig familie, kan booke en overnatning eller to - og var det ikke fordi det var så "tæt" på hjem, så ville jeg føle mig særdeles fristet. Nu nød jeg bare de smukke omgivelser og tog billeder af de smukke detaljer, der var overalt.

Både inde og ude, var der mange smukke detaljer og opstillinger. Lampen herover hængte udenfor i et lille "vindfang".
Værelserne var fine og forplejningen var der bestemt heller intet i vejen med - fredag aften fik vi en rigtig dejlig middag. Den spiste vi i "festsalen" ( mine ord ) og det er herfra de næste billeder stammer fra.


Her ved terrassedøren ud til gården, var denne sten i gulvet. Synes det er en lidt sjov og finurlig detalje.

..og så er  vi jo tæt på Faxe bryggeri ,0)

Den gamle barnevogn her, blev jeg simpelthen også nødt til at have et billede af - den er da helt fantastisk!

Her et kig i gården 
- jeg er vild med belægningen, som er lige præcis sådan vi drømmer om at få i vores "gårdhave".

Jo, det var bestemt en meget positiv oplevelse - og også inspirerende, med alle de fine kroge og opstillinger rundt omkring.

Kommentarer

 1. Åh, hvad smukke billeder !!!
  de har helt sikkert genvundet meget godt !!!
  klapvognen er super nice !!!
  og faxer øl vi kender i Tyskland !!!
  elsker hilsener fra angie

  SvarSlet
 2. Det lyder og ser ud til at være et meget dejligt sted du har besøgt. Tak for "rundvisningen" på Slangerupgaard, det sted vil jeg "skrive mig bag øret" så vi en gang når vi skal på de kanter, kan tjekke op om vi har mulighed for at overnatte der, for jeg elsker at besøge sådan nogle små steder, der er alt andet end hotelagtige.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 3. Meget smukke billeder du deler :-)
  Der er godt nok mange flotte ting og små smukke detaljer :-)
  Aften hilsner.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.