Gå videre til hovedindholdet

Gamle kander på rad og række

Mine forældre har købt et hus i Sverige sammen med nogen gode venner. Huset skal bruges som feriehus og lige nu er de igang med at sætte det lidt i stand.
Det kræver adskillige liter maling og en god portion knofedt, men så er jeg også helt sikker på de får et dejligt sted - og det bedste af det hele er at vi også har fået lov at komme på besøg ;0)


Sidst de var afsted, fik min mor reddet denne samling af gamle emaljekander - tænk engang, de var sat til udsmidning!!


Nu har jeg vasket dem af og går så og overvejer om jeg skal beholde dem allesammen selv, eller om nogen af dem skal videre i butikken - måske dem der er to af..hmm jeg ved det ikke..


 Jeg synes de er rigtig fine allesammen - også dem der er lidt mere spræl i, selvom jeg jo normalt er til lidt mere dæmpede farver..


Jeg har indtil videre sat den hvide her på kurven i arbejdsværelset. Imorgen skal jeg have sat en håndfuld grene i. Det vil vist lige være prikken over i'et..

Kommentarer

 1. Behold dem allesammen. De er superfine som vaser i både hus og have. Den gule vil du sikkert elske at bruge i et påskestilleben, og sommeren og efteråret igennem med gule blomster, kom lige til at tænke på solsikker :-)
  Den hvide er smuk sammen med vintergækkerne.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hælder også dertil ;0) Jeg er faktisk lidt vil d med den gule - jeg tænkte også påske..har faktisk en stor metal kasse også i gul, jeg tænker den ville være flot sammen med.. De røde tænker jeg man kan bruge til jul - eller til smukke "vilde" sommer buketter..

   Slet
 2. Genbrugsguld :-) Forstår simpelthen ikke at de var sat til udsmidning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh, jeg kan heller ikke forstå det. Men sådan er det med os "genbrugstosser" - vi kan jo se charme og muligheder i gammelt skrot ik ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.