Gå videre til hovedindholdet

En..to..tre.. så var der gulv..

Jeg holder vinterferie med børnene i denne uge. Vi hygger og slapper af.. Jeg får malet lidt møbler og ungerne bygger hule i stuen,bygger lego, spiller og ser fjernsyn - hyggeligt.

Et fint lille "bakkebord", der i skrivende stund har fået første lag maling.
Planen er det skal males hvidt og så vil jeg sætte en møbeldekoration på bakken..

Gårdejeren har desværre ikke ferie i denne omgang, men forleden var han alligevel hjemme- det var min far også. De havde nemlig bestilt en omgang beton, så der kunne blive støbt gulv i den nye butik..


Det går hurtigt med beton kanonen - det er altså smart synes jeg :0) Og inden jeg fik set mig om - og næsten glemte at tage billeder, så var der gulv! 


Nu skal det tørre og så venter vægge, døre og vinduer.. Og så kan jeg slå dørene op til en væsentlig større butik - dejligt..


 På lørdag åbner jeg dog butikken igen efter et par måneders vinterpause - men det bliver altså i den "gamle" butik.. Men det bliver også rart, for selvom der har været kunder i butikken via webshoppen, så er det altså lidt hyggeligt at hilse på kunderne i den fysiske butik :0)

Kommentarer

  1. Jeg må se om jeg ikke kan komme forbi på et eller andet tidspunkt, når mc'en atter er køreklar..du bor jo ikke langt fra mig....hvis der ellers er en mc-farbar vej ud til dig? :) Det er nogle gange lidt besværligt at køre mc ude på landet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du skal være velkommen -og vejen er afprøvet af mc glade venner ; 0 ) så det kan sagtens lade sig gøre. .

      Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.