Gå videre til hovedindholdet

Vand i gårdhaven

I vores gamle hus havde vi en lille dam bagerst i haven. Det var hyggeligt at sidde og kigge i vandet og nogen gange, kan jeg godt savne det lidt. Men lige nu er der ingen planer om udgravning af dam i haven - måske engang om nogen år :0)

Til gengæld er der kommet vand i en gammel zinkbalje og i går da jeg og datteren var på planteskolen, købte vi en åkande og nogle guldfisk med hjem.

 
Jeg er spændt på om de kan klare det i baljen, eller må de flytte hjem i mine forældres havedam i stedet..

 
I gården er også solsengen kommet frem fra gemmerne.

  
Sengen er lavet af en stor aflang palle, hvor der ligger en madras. Det er skønt at ligge her i skyggen på en sommerdag og kigge ud over naboens hestefold - og nu altså også på fiskene..

 
Tæppet på sengen er et jeg lige har købt hjem til butikken. Det er lavet af gamle sarier og håndsyet i Indien. Hvert tæppe er unikt.. De er meget smukke hver især og jeg er svært fristet til at beholde dette :0)


Her til sidst, synes jeg lige jeg ville vise at det bestemt ikke kun er de tobenede, der er glade for solsengen..
Jeg havde kun lige lagt madrassen, før bassemanden her smed sig ned  - og han er ikke sådan lige at skubbe væk igen :0)

Kommentarer

 1. Det ser godt ud med vand i din zinkspand. Jeg er også helt vild med zink i haven
  Men spærrede da lige øjnene op da jeg så din basse :D
  For han er da bare lækker! Vi har selv en dogue de Bordeaux tæve på 15 mdr som simpelthen er det skønneste
  En fantastisk dejlig race :)
  Kh Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også en svaghed for zink..
   -og ja, jeg giver dig fuldstændig ret - Bordeaux'en er en fantastisk hunderace :0) Vores er i øvrigt 13 mdr. så de er tæt på hinanden..

   Slet
 2. Det ser hyggeligt ud - og en slap af plads kan alle vist nyde... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja nogen gange er der bare lidt "kamp" om pladserne.. bassen her vil heldigvis gerne dele og ligge i arm ;0)

   Slet
 3. He-he, nej det er typisk som hunde tror at tæpper og madrasser på gulvet er beregnet til dem ;-) Det er er meget smukt tæppe du viser! (Behold det selv!) Held og lykke med guldfiskene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg smilede også da jeg læste dit indlæg med fotografering af dine smukke tæpper.. der er liv og glade dage, når der er dyr omkring én :0)

   Slet
 4. Det er både livgivende, beroligende og smukt med vand i haven. Med en balje kan man få det lige der hvor man ønsker det. Det ser fint ud med åkanden og guldfiskene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tænkte baljen måtte kunne give lidt af samme stemning, for det er nemlig dejligt at sidde og stirre lidt på vandet og bare lade tankerne flyde ;0)

   Slet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud, håber fiskene overlever og du får din solseng tilbage ;-)
  Kan godt se han er en tung basse :-)

  Knus Susi

  SvarSlet
 6. Hvor ser det dejligt ud :) Har fiskene det stadig godt og kan katten lade dem være? :)

  SvarSlet
 7. Hej Sandie
  Kattene har været meget nysgerrige ;0) Men har dog ikke hapset nogle.. vi har talt om at købe en lille pumpe til baljen, for det virker som om der ikke kommer helt nok ilt i vandet- eller cirkulation?, selvom vi sørger for at fylde op og forny vandet.. Så må vi se om det giver et lidt bedre fiskemiljø ;0)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.