Gå videre til hovedindholdet

Fordi grill sæsonen er nær..

Vi kan som de fleste andre rigtig godt li at grille - og med det vejr vi har i øjeblikket, ja så er det vel nærmest perfekt grill vejr :0)

Herhjemme er det primært Gårdejeren der styrer grillen - og det er helt ok, han er faktisk ret go' til det ;0)
Dog har han har længe brummet over manglende afsætningsplads til kød, krydderier og måske en kold øl.. Så derfor er jeg gået i gang med at lave et "afsætningsbord" til ham. Bordet står i det ene hjørne af den gamle gårdsplads - den vi er i færd med at omdanne til en lille gårdhave.

Jeg er ikke helt færdig med de sidste detaljer, men jeg fik alligevel lyst til at vise jer lidt billeder - håber I kan danne jer et indtryk..
(og som den opmærksomme læser nok vil opdage, er pudsning af vægge mv. højt på sommerens "to-do liste" )

 
Bordet er lavet af en gammel stalddør, der fungerer som bordplade og "stellet" er et gammelt skolebord.. Temmelig kedeligt med laminat bordplade - men selve understellet med de slidte jernben, passer bare super til den rå dør.
Når det er et afsætningsbord synes jeg det passer rigtig fint at det er lidt slidt og rustikt.

 
På bordet står en zink kasse med krydderurter - og en enkelt potte..tænker flere spændende sorter kommer til..
I mine gemmer fandt jeg også et par gamle sodavandsflasker med patentlåg. De har også fået en plads og skaber lidt fin stemning.
 
  
 
Til opbevaring af grillkul mv. har jeg på Gårdejerens værksted fundet en gammel trækasse, den skal dog lige tømmes først, men jeg tænker den er perfekt til formålet - og jeg har fået lov til at nappe den ;o)

 
Så nu er der plads til både kød, krydderurter og kolde øl..
 


Kommentarer

  1. Det ser rigtig godt ud! Og jeg kender godt det med at man mangler afsætningsplads. Fin løsning I har fundet :-)

    Hav en dejlig solskinsdag!

    SvarSlet
  2. Rigtig lækkert bord!! Og sådan som du har taget billedet ser væggen bare rustik og helt perfekt ud ;-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.