Vi kan som de fleste andre rigtig godt li at grille - og med det vejr vi har i øjeblikket, ja så er det vel nærmest perfekt grill vejr :0)
Herhjemme er det primært Gårdejeren der styrer grillen - og det er helt ok, han er faktisk ret go' til det ;0)
Dog har han har længe brummet over manglende afsætningsplads til kød, krydderier og måske en kold øl.. Så derfor er jeg gået i gang med at lave et "afsætningsbord" til ham. Bordet står i det ene hjørne af den gamle gårdsplads - den vi er i færd med at omdanne til en lille gårdhave.
Jeg er ikke helt færdig med de sidste detaljer, men jeg fik alligevel lyst til at vise jer lidt billeder - håber I kan danne jer et indtryk..
(og som den opmærksomme læser nok vil opdage, er pudsning af vægge mv. højt på sommerens "to-do liste" )
Bordet er lavet af en gammel stalddør, der fungerer som bordplade og "stellet" er et gammelt skolebord.. Temmelig kedeligt med laminat bordplade - men selve understellet med de slidte jernben, passer bare super til den rå dør.
Når det er et afsætningsbord synes jeg det passer rigtig fint at det er lidt slidt og rustikt.
Herhjemme er det primært Gårdejeren der styrer grillen - og det er helt ok, han er faktisk ret go' til det ;0)
Dog har han har længe brummet over manglende afsætningsplads til kød, krydderier og måske en kold øl.. Så derfor er jeg gået i gang med at lave et "afsætningsbord" til ham. Bordet står i det ene hjørne af den gamle gårdsplads - den vi er i færd med at omdanne til en lille gårdhave.
Jeg er ikke helt færdig med de sidste detaljer, men jeg fik alligevel lyst til at vise jer lidt billeder - håber I kan danne jer et indtryk..
(og som den opmærksomme læser nok vil opdage, er pudsning af vægge mv. højt på sommerens "to-do liste" )
Når det er et afsætningsbord synes jeg det passer rigtig fint at det er lidt slidt og rustikt.
På bordet står en zink kasse med krydderurter - og en enkelt potte..tænker flere spændende sorter kommer til..
I mine gemmer fandt jeg også et par gamle sodavandsflasker med patentlåg. De har også fået en plads og skaber lidt fin stemning.
Til opbevaring af grillkul mv. har jeg på Gårdejerens værksted fundet en gammel trækasse, den skal dog lige tømmes først, men jeg tænker den er perfekt til formålet - og jeg har fået lov til at nappe den ;o)
Så nu er der plads til både kød, krydderurter og kolde øl..
Det ser rigtig godt ud! Og jeg kender godt det med at man mangler afsætningsplads. Fin løsning I har fundet :-)
SvarSletHav en dejlig solskinsdag!
Rigtig lækkert bord!! Og sådan som du har taget billedet ser væggen bare rustik og helt perfekt ud ;-)
SvarSlet