Gå videre til hovedindholdet

Tulipaner ♥

Lige nu blomstrer tulipanerne i haven og lyser op med deres smukke farver.

 
I efteråret satte jeg disse tulipaner. Det var en blandet pakke og de er virkelig fine. Skal helt sikkert have sat nogle flere til efteråret.
Jeg har tidligere sat tulipan løg, men i efteråret var det første år jeg satte så mange ( og så kunne jeg i virkeligheden godt have sat lidt flere..)

 Havens tulipaner
 
 
Tulipanerne er ikke de eneste der sætter farve på haven lige nu - også scillaerne lyser op. De var her i haven, da vi flyttede ind og jeg synes de breder sig efterhånden, som vi får skabt mere lys i haven. Det gør bestemt ikke noget - de er også meget smukke og så er de fine i små buketter.

Tak for jeres kommentarer på indlæggene om vores ferie i Frankrig :0)
Flere af jer har spurgt til et link - men jeg må desværre skuffe jer, for jeg kan ikke dele det, da dem der udlejer lejligheden, kun udlejer til nogen de kender..
Men vi boede i Sainte Maxime og området dernede er meget dejligt og kan helt sikkert anbefales.

Kommentarer

 1. Ih, hvor har du mange yndige tulipaner! Jeg skal altså have lagt nogle flere tulipanløg til efteråret!

  SvarSlet
 2. Smukke tulipaner, men....tulipaner, narcisser og andre løgblomster kan man vel aldrig få for meget af. Har også lagt rigtigt mange og jah........der er da plads til flere, så ned på knæene igen til efteråret :-), kh Margit

  SvarSlet
 3. Sikke smukke tulipaner! Jeg må også have sat en masse til efteråret, selvom erfaringen siger mig, at rådyrene æder alt for mange af dem.

  SvarSlet
 4. Smukke, smukke tulipaner! Tak for rundvisningen :-)

  SvarSlet
 5. Sikke dejlige tulipaner du har i haven!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.