Gå videre til hovedindholdet

Der sker lidt i børnehjørnet

I det ene hjørne af haven, ligger det vi kalder "børnehjørnet". En hyggelig lille krog, hvor man kan lege lidt i fred :0)
I dag fik datteren og jeg plantet klematis ved gyngen og så fik vi gjort klar til flytning af sandkassen..
 
 
To smukke, sart lilla, klematis plantede vi ved gyngen. Jeg faldt for dem, da jeg var på Grønttorvet lørdag morgen - ingen tvivl, der måtte en kasse af dem med hjem.

 
Gyngen var her da vi flyttede ind - men den var godt gemt i buskadset, så vi måtte klippe lidt for at få den frem ;0) Selve stativet er langt fra kønt, men det håber jeg klematis'en råder bod på..

 
 
Jeg fik også ryddet en lille krog til i buskadset. Denne gang til sandkassen, så den er lige i nærheden af legehus og gynge. Det tror jeg hun bliver glad for.

Til højre i "sandkassehullet" gror der en anden klematis og så strækker hylden et par grene ind over som tag. Gynge "stativet" er placeret længere til højre.
Den anden gynge I kan se, er en "sansegynge" eller "redegynge" som den også kaldes. Den hænger i et stort birketræ på græsplanen og har fået en hule omkring sig - så her kan man også ligge og drømme sig væk. . Behøver jeg mon fortælle det også er et yndet tilholdssted :0)
 
 
Nu skal vi bare have købt lidt blomster (lyserøde, siger datteren ) til et par krukker - og skovjordbær ( sukker sønnen om ) og så bliver det rigtig fint.

Kommentarer

 1. Det gyngestativ bliver da helt eventyrligt , når clematissene mødes på toppen. En rigtig prinsesse værdig :-) Dejligt med sådan et legehjørne.

  SvarSlet
 2. Jeg kan lige se gyngestativet for mig
  med clematis hele vejen rundt om.
  Tror det bliver rigtigt flot når den
  vokser til. En dejlig have du har.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 3. Håber du sætter nogle billeder på bloggen når klematisen er vokset til! Rigtig god ide at lade den gro op af gyngestativet. Det skal nok blive smukt!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.