Gå videre til hovedindholdet

Når mørket falder på..

bliver der tændt lys i gården..

 
For nogen dage siden kom den første lyskæde op og i weekenden her fik vi ryddet lidt op udenfor og jeg fik lavet lidt små opstillinger i gården..

 
Den gamle lygte blev frisket lidt op med en metalstjerne og lidt mos i bunden.
Sammen med en lidt mindre lygte, en hyacint, et lille juletræ, gran og kogler, skaber den en skøn (jule)stemning i gården..
 
 
 
Havebordet fik også en lille "overhaling", med gran ( som nok lige skal fastgøres, hvis der skulle komme lidt blæsevejr ), samt en bakke med lys, kogler og flere hyacinter.. kan man mon overhovedet få for mange hyacinter - jeg tror det ikke ;0) De er bare så fine at have stående udenfor og så koster de ikke en formue..

 
 
Nu mangler der bare lige at blive frisket lidt op (læs julet..) ved hoveddøren og i vognporten, så er vi klar til de mørke aftener :0)

God aften derude
 
 
Forresten havde jeg første åbningsdag i butikken idag - JUBII
 
Hvis du har lyst kan du se billeder fra min lille butik lige her
- og selvom jeg ikke har netbutik, er du velkommen til at sende mig en mail, hvis der er noget der skulle friste og du ikke lige bor i nærheden ;0)

Kommentarer

 1. Det ser hyggeligt ud med gran og lys :-)
  Tillykke med første åbningsdag i din butik. Håber mange kigger forbi hos dig.
  Dejlige billeder du har lagt ind, af de skønne ting du har :-)

  SvarSlet
 2. Håber ud havde en god første åbningsdag. Her har den stået på julefest i børnehaven efterfyldt af en feberramt datter med ondt i halsen...Dejlig aften til dig

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare varmt, hyggeligt og indbydende ud. Held og lykke med butikken.

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt og lige tilpas ;O)
  Kh Helle

  SvarSlet
 5. Super hyggeligt :-) Dejligt med lys her i den mørke tid :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med åbningen :o)
  Det var super hyggeligt at få hilst på dig i Gavnø. Ville ikke forstyrre, for hold da op hvor var der mange mennesker...

  Jeg er også så småt begyndt på julen... Idéerne står i kø i år, og glæder mig til at få ført dem ud i livet.

  SvarSlet
 7. Hvor hyggeligt, elsker lys i mørket. Hyacinter kan man absolut ikke få for mange af :-) Jeg har brugt 60 i min julehave :-)
  Knus

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare hyggeligt ud <3
  Skal vist snart igang.

  Knus Susi

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.