Gå videre til hovedindholdet

Julepyntet vindue i køkkenet..

Så er jeg officielt helt startet - ikke noget snigeri  - næh nu gjorde jeg det..
-og med kun en måned til juleaften (næsten ) og en uge til 1.dec. og advent, er det vel også ok ;0)

Jeps - det er igen julepyntning der er på programmet - indendørs vel at mærke..

 
Hylden der hænger ved vores spisebord er kommet under en lille jule make-over.

 
 
Nu er der pyntet med et gammelt vindue, lyskæde, lygte, søde nisser fra Maileg ( som jeg nok bliver nødt til at udvide samlingen lidt af i år..)
 

 
- og selvfølgelig en hyacint og et lille juletræ..

Synes det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg var dog lidt nervøs for Gårdejerens reaktion, når han så endnu et vindue havde fundet vej indendørs! Meen han synes faktisk det så hyggeligt ud :0)..(måske har han bare opgivet hi hi..)

 
Lillepigen har det lidt bedre i dag, men den står nok stadig på indendørs aktiviteter ;0) Så mon ikke vi kaster os over lidt mere julepyntning i dag..
 
Hvad har I af planer her i weekenden?

Kommentarer

 1. Her står den på julebagning til den store guldmedalje. Min datter og mine to børnebørn, samt undertegnede har klaret både pebernødder, vaniljekranse og brune kager i dag. Så tager jeg klejnerne i morgen eller en anden dag :-) Julepynten er jeg ikke nået til endnu. Nyder at følge din blog og alle dine dejlige ideer. Varme novemberhilsner fra

  fru jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 2. Det ser bare vildt hyggeligt ud, glæder mig til jeg kan få julepynten ned fra loftet og komme igang med at pynte op;-)
  Rigtig god weekend

  ~ Mette

  SvarSlet
 3. Godt at lillepigen har det bedre. Det ser sandelig rigtig hyggeligt ud med det gamle vindue. Tror at gårdejeren har vænnet sig til at gamle vinduer = hygge :-)
  Jeg har åben julehave her i weekenden, hvilket er super hyggeligt, jeg nyder det i fulde drag.
  Knus

  SvarSlet
 4. Det ser godt nok hyggeligt ud. Fin idé at bruge vinduet sådan. ;O)

  SvarSlet
 5. Her er jeg også startet, men det tager jo lidt tid inden man er i mål når man selv binder. Men mon ikke jeg når det, det plejer jeg jo..dejlig weekend til jer

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud :-)

  God bedring med lillepigen.

  Knus Susi

  SvarSlet
 7. så hyggeligt og absolut ikke for tidligt at starte ;D
  Her bliver der ikke sneget eller bevidst pynter før på tirsdag (så starter jeg langsomt op). Grunden hertil, er at jeg skal holde strikkeaften med naboerne og de har tidligere givet udtryk for, at de simpelthen ikke kan klare julepynt før december ;) og jeg vil jo gerne ha', at de får en hyggelig aften :) .......lidt naturpynt og hæklede snefnug vil nok snige sig op, men ingen nisser før tirsdag.
  Rigtig god søndag til dig <3

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.