Gå videre til hovedindholdet

Jeg puster lige ud..

..og nyder et par times ro herhjemme. Begge børn er til sport og Gårdejeren er på vej hjem fra arbejde.. Det er egentlig meget rart - og lidt tiltrængt, hvis jeg skal være ærlig, efter weekendens julemarked :0)
 
Det var en hyggelig oplevelse, med et ok salg. Jeg fik en del søde kommentarer om min stand og varerne, fik delt en masse visitkort ud og hilst på en masse mennesker - bl.a. Lise med bloggen Halager - sjovt at møde hinanden og få sat ansigt på.. Tak fordi du kiggede forbi Lise :0)
 
Jeg har havde fået en fin plads, lige ved en af de store lysekroner
 
 
 ..og de hvidkalkede vægge dannede en fin baggrund..

 
Jeg havde ca. 9 m2 at "boltre mig på", men synes jeg fik udnyttet pladsen fint..

Her kommer lidt flere billeder.. 

 
 
 
 
 
Det var det sidste om julemarked fra mig i denne omgang ;0) - og mor hvis du læser med her - så tak for hjælpen og godt selskab hele weekenden..

Nu vil jeg gå ud og lave lidt mad til familien, der nu snart er på trapperne..

Håber I har haft en dejlig weekend

Kommentarer

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud, ærgerligt jeg ikke lige bor i nærheden, så ville jeg helt sikkert have kigget forbi <3

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Du vil være velkommen til hver en tid
   Kram

   Slet
 2. nøj altså hvor ser det lækkert ud, du har en top-lækker stil

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.