Gå videre til hovedindholdet

Aftenåbent på grønttorvet

Onsdag aften var jeg til aftenåbent  på Grønttorvet.
Her kunne man hente inspiration til julens dekorationer og samtidig købe blomster og materialer - ligesom man normalt ville gøre det om morgenen.
Jeg ville lyve, hvis jeg sagde det var hyggeligt! måske har jeg haft for store forventninger.. Det var ihvertfald en smule anderledes end jeg havde forestillet mig - desværre.
Der var SÅ mange mennesker - og en masen og skubben uden lige.. Jeg tror jeg holder mig til at komme om morgenen som jeg plejer ;0)
 
Når det så er sagt, fik jeg købt nogle lækre sager med hjem til butikken og det kommende julemarked på Gavnø slot i weekend.
 
Jeg fik også taget nogle billeder, som jeg gerne vil dele med jer..
 
De første to her er fra Roskilde tekniske skole, der havde en stand, i dagens anledning.
 

Her en flot adventsdekoration..
 
..og en sjov ide med dekoration i et bakkebord..
 
 Der var også et par andre steder, man kunne hente lidt inspiration..

Dekorationen her, synes jeg er så yndig..
Måske som værtindegave :0)
 
God måde at udnytte træstubbe på - måske nogle af træerne der væltede i den første efterårs storm kan bruges..
Jeg har i hvert fald sat Gårdejeren på opgaven ;0)
 
 
I dag står den på de sidste forberedelser til julemarked på Gavnø i morgen.
 
Rigtig god dag

Kommentarer

 1. Ja ikke sant da , det skal være en rolig atmosfære hvis man skal ha fullt utbytte av det. Mange koselige ting der da ! God helg til deg !

  SvarSlet
 2. Nåe så gik jeg ikke glip af noget :-) Havde ellers ærget mig lidt over, at jeg ofte bor det forkerte sted i landet, lige hvad angår spændende arrangementer.
  Det lyder så spændende med julemarkedet på Gavnø. Mon ikke du viser billeder :-)
  Rigtig god fornøjelse, håber at mange vil lægge vejen forbi.
  Knus

  SvarSlet
 3. Åh, jeg bliver helt misundelig på din gårdbutik! Jeg kunne også godt tænke mig at sælge ting fra grønttorvet (men så skulle jeg vist komme om morgenen, kan jeg høre). Det går bare ikke rigtigt i en internetbutik.
  Held og lykke med julesalget!

  SvarSlet
 4. Tak fordi du vil dele med os der læser med.
  God weekend

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.