Gå videre til hovedindholdet

Mere nyt i vognporten..

..ja jeg bliver ved - med at finde flere blomster og lidt nips til vognporten.. 
Jeg kan ikke lade være, det er bare blevet så godt, det ekstra "rum" vi har fået her, efter at portene blev udskiftet.. Og tænk så, når døren bliver blændet af og der bliver pudset op ;0)

Denne gang er det den lille krog her i hjørnet, der har fået lidt nyt:


 På cafe bordet står chokoladeblomst og et lille husløg..

På hylden er der kommet et lille metalskilt og en "pletter i luften". Jeg er spændt på om den vil overleve herude eller om det er lidt for tidligt stadigt.. Jeg krydser fingre..

I Rema fandt jeg have roser til 49 kr! Jeg købte naturligvis nogle stykker med hjem - og også her krydser jg fingre for overlevelse ;0)
Den ene har fået plads i kurven her. Nu skal jeg bare lige et smut forbi planteskolen efter rosenjord, så de kan blive forkælet lidt..

Men se lige - fin knop..

Her kunne man da godt lige slå sig ned med en kop kaffe ik ..

 Har forresten fundet noget fint stof i "Stof og Stil" til stolene - nu skal jeg bare lige have bestilt det og så skal de altså ombetrækkes. - måske skulle jeg også købe nok til en pude eller to - det ville vist ikke gøre noget vel ;0)


HA' EN RIGTIG DEJLIG DAG DERUDE

Kommentarer

 1. Det ser hyggeligt ud! Dejlig med sådan et rum som er både ude og inde på én gang!

  SvarSlet
 2. Ja, det ser super hyggeligt ud.

  SvarSlet
 3. What a lovely post:) your blog Is such an inspiration.

  If you like to have a spring picnic ala Hm home.. check out my blog:)

  Have a great weekend dear

  LOVE Maria at inredningsvis.se
  (sweden)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.