Gå videre til hovedindholdet

Cafebesøg

..det var hvad det lykkedes Gårdejeren og jeg at komme på igår. Det er egentlig ikke noget vi får gjort så meget, men igår var vi begge på arbejde i (nærheden af ) Køge og mine forældre havde børnene - så vi udnyttede muligheden og mødtes derinde til en kop kaffe :0)

Vi besluttede at gå udenom de lidt større caféer og valgte istedet "Kaffekælderen", som er en lille "intim" cafe med en afslappet atmosfære og super god kaffe - helt klart et besøg værd..
Igår var vejret dejligt og vi satte os i den lille hyggelige baggård.Jeg blev lidt betaget af dette hjørne - prøv at se vinen der laver et lille tag - jeg synes næsten det virker helt sydlandsk.. 
Det er tydeligt at man har gjort sig tanker omkring dette lille hjørne -jeg synes det bliver personligt og lidt hjemligt og man føler sig meget velkommen :0)Jo, det var dejligt lige at hive en time ud af hverdagen og bare sidde og nyde solen og sludre lidt - og når det så er i sådanne omgivelser, så er det bare ekstra godt ik..

I øvrigt var vi så heldige at få serveret hjemmelavet Bounty bars til kaffen - mums siger jeg bare.. Tror lige jeg må prøve at google en opskrift, for dem kunne jeg altså godt tænke mig at prøve at lave.. 
Eller kunne jeg mon være så heldig at nogen af jer derude, ligger inde med én? Så må i meget gerne lægge et link under kommentarer ;0)

Kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 2. Åh ja det er herlig luksus at huske på og nyde hinanden, midt i en travl hverdag. Man bliver bare så glad af sådan et lille afbræk. Skønt sted i fandt.
  Vi lavede bountybarer til jul, og de var rigtig lækre. Jeg kan ikke huske hvor jeg fandt opskrften, men der var kondenseret mælk i, kokosmel og chokolade til overtræk. Mener nu at jeg gemte opskriften i min bagebog, men den har ældste datter lånt. Men jeg får den tilbage igen, så hvis du ikke finder opskriften inden, så skal jeg skrive den til dig, håber at jeg husker det :-)

  SvarSlet
 3. 1 dåse kondenseret mælk (400 gr.) røres med en pose kokosmel (200 gr.) lad det samle sig i ca. 10 minutter. Så formes der små Bounty'er, disse stilles på køl et par timer. Smelt minimum 200 gr. chokolade (hvid, lys eller mørk - alle tre smager himmelsk) og dyp dine Bounty'er i chokoladen. Stilles på køl igen, indtil chokoladen er stivnet.
  Det er noget fedtet stads at stå med, men super hyggeligt og børnene kan sagtens være med. Og ja hjemmelavet smager bare bedst :-)

  SvarSlet
 4. Hej med jer
  Tak for jeres kommentarer - og nu er de første hjemmelavet Bounty bars blevet afprøvet her på Gården - mums ;0)
  Rigtig god aften
  KH.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.