Gå videre til hovedindholdet

Det ligner jo en hel blomsterbutik..!

..det var min venindes kommentar igår, da hun kom forbi til vores ugentlige skovtur og så vognporten.. 


Ok hun havde måske lidt ret ;0), jeg havde nemlig været en tur forbi grønttorvet om morgenen og åh hvor der mange fristende ting..

Jeg kom bl.a . hjem med en opstammet lavendel, en figen plante, pelagonier - både med og uden duft, almindelige lavendler mm.

Nu er de fleste af blomster kommet på plads - og her ved hoveddøren, ser der nu rigtig fint ud igen:


Lavendlerne blev plantet i det gamle vaskefad - læg mærke til den fine grønne kant, der passer i farven til bordet..

Et par pelargonier fik plads i den rustikke lerpotte her..

Og en "pletter i luften" og lidt små husløg i den gamle krone..

Jeg har haft den i flere år og den bliver bare smukkere og smukkere, jo mere vind og vejr præger den..

..og et lille fuglebad..

Kurven den opstammede lavendel står i, købte jeg også igår -tror lige jeg skal have plantet den rigtig  til og så med lidt bark - så bliver det rigtig godt..

Idag står der tur til Gavnø slot på programmet - med madkurv og det hele. Det er nemlig min gave til min skønne mor :0)

Ha' en dejlig MORS DAG derude idag


Kommentarer

 1. Det med blomsterbutik, har jeg også ofte hørt her hos mig :-) men sådan er det bare når man elsker blomster. Hvor ser det fantastisk dejligt ud ved din hoveddør, sikke en dejlig velkomst. Skønne gamle ting og smukke planter, så kan det ikke blive bedre i min verden.
  Rigtig god tur, en god ide, med en oplevelse. Knus

  SvarSlet
 2. Det ser dejlig romantisk ud, med alle dine nyindkøbte blomster :-)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig fint og hyggeligt ud - dine opstillinger er meget smukke! - og ja, man får altid købt rigeligt, når der er så mange planter og blomster, der frister.

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå du blev fristet og det ser fint ud. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.