Gå videre til hovedindholdet

Weekend..

Uhm endelig weekend - og jeg har glædet mig særligt til denne :0) 
For de sidste weekender har jeg tilbragt med eksamenslæsning ( og inden det - opgaveskrivning - med aflevering inden jul!..) Men i denne uge fik jeg overstået eksamen -det gik godt - og kan endelig bruge weekenden til lige det jeg har lyst til - skønt..


Dagen idag er gået med lidt "nulren rundt" i huset, lidt oprydning, lidt tøjvask - ja, I ved, sådan almindelige weekend gøremål. Men HELT nede i gear ;0) 
Begge børn har haft lege aftaler og den ene af ponyerne er blevet luftet lidt - til stor glæde for alle unger..

Her til aften står den på hjemmebio - lillepigen har lavet biografbilletter og der er lavet popcorn - ren råhygge..

Sifon'en her er i øvrigt en (eksamens)gave fra mine kollegaer

Fin ik? Jeg har selv kigget på dem længe, men nu var jeg altså heldig at få en i gave..
Den har fået plads i soveværelset..

Imorgen skal jeg have kigget nærmere på et par små projekter, der mangler at blive færdige..


RIGTIG GOD LØRDAG AFTENKommentarer

 1. Ja, weekender der bedst når man kan bruge dem til lige det man har lyst til :-) God søndag, også!

  SvarSlet
 2. Tillykke med eksamenen, dejligt når det er overstået med godt resultat :-)
  Fortsat rigtig god weekeend.

  SvarSlet
 3. Her har vi også lejet hjemmebio med 4 unger( begge unger har overnattende legeammerater) vi har set Modig..
  Nu er der ro og jeg har tid til en runde i blogland...
  Tilykke med din veloverstået eksamen og rigtig fin gave jeg har også en 3 stykker i nogle fine farver..
  God søndag

  SvarSlet
 4. Dejligt med sådan en weekend hvor der kan lades op. :-)
  God søndag
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.