Gå videre til hovedindholdet

Det er ganske vist..

..foråret ER på vej :0) 
Jo jo jeg ved godt der er varslet storm og ja det suser dælme også i trætoppene derude i mørket - men når det er sagt, så har der været (lidt) blå himmel idag, temperaturmåleren i bilen viste 6 grader og dagen er tiltaget med ca. 1½ time - skønt.

Ungerne og jeg brugte lidt af eftermiddagen udendørs - jeg nulret rundt i haven og ungerne havde kaninerne ude og blive luftet lidt ( de opholder sig pt. indendørs i stalden..).. Mmm jeg synes jeg har fået helt fornyet energi - det var virkelig tiltrængt..

-Og!! jeg fandt flere spor af foråret - se bare her:
Erantis og vintergækker bryder frem hist og pist... uh det kribler helt i fingrene for at komme rigtig igang derude, men det kommer altså til at vente lidt for jorden er stenhård!
Men så kan man jo altid surfe lidt rundt på nettet og kigge - et af de steder jeg kigger ofte i øjeblikket er lige her - i Frøbutikken . Her er et rigtig fint udvalg og jeg har lyst til at gå amok og købe vildt ind til køkkenhaven - men må vel hellere beherske mig lidt ;0)

Jeg har også kigget lidt i billedarkivet og fundet billeder af de skønne tulipaner der var i haven sidste forår
UHM jeg glæder mig..

Men indtil de kommer frem igen, må jeg "nøjes" med de afskårne i butikkerne - som disse smukke hvide, der i øjeblikket står i køkkenvinduet..

..en lille opdatering:
Hvis du vil læse mere om hvilke tulipaner, der står i vores have, så kig på indlæggene her og her


Rigtig god aften til jer derude
fra en forårsglad Gårdejerinde ;0)


Kommentarer

 1. Hvor er det dejligt du kan vise erantis og vintergækker frem nu. Jeg sidder her med et stort smil om munden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg blev også glad - nu trænger vi til lidt forår ik ;0)

   Slet
 2. Dejlige forårsbilleder! Bare det holder, det lune vejr!
  Hilsner fra Nana fra Drømmehaven (jeg har fået nyt navn og billede i min Googleprofil).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg håber også det holder med det lune vejr - det er tiltrængt :0) Fint billede du har fået på profilen - jeg er ikke helt så modig, måske det kommer en dag - hvem ved ;0)

   Slet
 3. Du er sørme heldig at have forårsblomster allerede. Jeg har forsøgt at stirre dem op af jorden, men de gemmer sig stadigt. Kunne du måske fortælle, hvad de smukke tulipaner du viser er for nogle?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nette
   Ja jeg har også kigget længe efter dem ;0) Jeg har noteret hvad tulipanerne hedder - skal liige have fundet sedlen, så vender jeg tilbage med det :0) Men de er købt i Bilka og er i Claus Dalby "serien"..

   I forhold til det med kommentarer på indlæg, har jeg også overvejet det meget om hvorvidt jeg skulle godkende eller bare lade kommentarerne komme direkte ind..
   Synes det har været ok at godkende indtil nu, men det kan da godt være jeg skal overveje det igen...

   God aften til dig..
   VH.

   Slet
 4. PS: Måske du skulle overveje ikke at skulle godkende indlæg, så de kommer på med det samme? På den måde får du måske mere aktivitet, da folk ofte kommenterer hindandens kommentarer :0)

  SvarSlet
 5. Hej med jer
  Jeg har lavet en lille opdatering på indlægget, så I kan finde navnene på tulipanerne :0)
  God lørdag

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.