Gå videre til hovedindholdet

Nyt sofabord

Vi har fået nyt sofabord i tv-stuen.  Eller helt nyt er det ikke, for det er faktisk et gammelt spisebord, som Gårdejeren har kortet benene af på..Vi brugte det som spisebord, da vi boede i vores gamle hus. Men nu er det altså blevet omdannet til sofabord og jeg synes det er blevet rigtig godt. Overvejer dog om jeg skal give det en ny omgang maling eller det bare skal have lov at stå med sine småhak og skrammer.. -Og så skal vi lige have fundet et tæppe til at lægge under..


Det andet bord var for lille synes jeg, så det har nu fået plads i udestuen / kontoret og her passer det noget bedre. Billeder herfra må I liige vente lidt med at se - jeg er nemlig ikke helt færdig med oprydning mv. endnu - men det hjælper på det og det bliver rigtig godt ;0)

 På bordet stå en bakke med lidt forår - hyacint, grene fra kejserbusk og pletter i luften..

Det næste der står på ønskesedlen til tv-stuen er en lænestol, men det slipper vi nok ikke ligeså billigt fra ;0)


Kommentarer

 1. Hvor er det fint! Synes ikke du skal male det...

  SvarSlet
 2. Det er da smart! Jeg kan også godt lide jeres TV-bord. - Vores er grimt! Også dejlig lille forårsbakke :-)

  SvarSlet
 3. Fin løsning med sofabordet. Er den ikke meget charmerende med de de skrammer og afskalninger den har fået med årene.........

  SvarSlet
 4. EJ hvor ser det lækkert ud. Super fint.

  SvarSlet
 5. Hej med jer
  Tak for jeres kommentarer :0)Tror egentlig også jeg holder fast i at det bare skal have lov til at være som det er, lige nu - altså ingen maling ;0)

  Nana - tv-bordet var oprindelig i MEGET mørkt træ, men det fik også en gang hvid maling - det gør bare så meget.. Måske kan du være heldig at finde en mørk skænk et eller andet sted og så trylle med lidt maling..

  Rigtig god dag til jer alle
  KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil prøve at gøre dig kunsten efter!

   Slet
 6. Det er rigtig flot, godt du ikke maler det. Rigtig sød bakke med forårsstemning uhmmmm
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 7. Super fint... og så kan man få den højde man lige vil have.
  Syntes alle de ny borde nu om dage er så lave..
  Jeg leder med lys og lygte efter et kvadratisk bord - de er ikke så nemme at finde ;-(

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.