Gå videre til hovedindholdet

Jeg svinger malerpenslen..

.. for i denne weekend SKAL jeg have færdiggjort to projekter, som har været (for) længe undervejs..

Projekt nr. 1
Skabene i entréen skal males færdig.Jeg har malet lågerne, nu mangler bare lige kanten omkring. Den skal have samme grå farve som kanten omkring skabene i køkkenet.. ( se hvordan her )

Projekt nr. 2
Dette gamle skab skal males færdigt - tror faktisk bare det skal have en enkelt omgang og så er det klar til at blive hængt op..


 Måske på væggen her?

.. jeg er lidt i tvivl - drømmen er at der skulle stå et konsolbord under, men sådan et har jeg altså ikke (endnu..) :0) Spørgsmålet er så, om skabet kan hænge alene på væggen eller jeg skal vente til jeg finder bordet?? Hmm hvad synes du?


Hvad laver du her i weekenden ?
- har du mon ligsom jeg, projekter der bare liige mangler det sidste ;0)

Uanset hvad - så rigtig god lørdag

Kommentarer

 1. Ser fint ud ... dejligt med projekter ..
  Ville vente med at hænge skabet op til du har det der skal være nedenunder - kan jo være det du finder er lidt anderledes end tænkt ;0)

  SvarSlet
 2. Hvor er det kært det lille skab. Men ville nok vente med at hænge det op :o)

  Jeg har overstået malingen og er nået til syning af div. til samme rum - Ting som skulle ha været lavet for flere år siden.. NU skal det være!
  Projekter er der rigeligt af ;o)

  Kh Lise

  SvarSlet
 3. Jeg ville også vente med at hænge op. Men det ser ud til at blive fint! Og, ja, vi har også en del projekter der lige mangler at blive gjort helt færdige ...

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud og skal nok blive godt med det fine skab.

  Men jeg tror også jeg ville vente med at hænge det op, til jeg havde konsolbordet, så kan du bedre vurdere højden.

  Vi ordner stadig køkken, det går lidt langsom lige i tiden ;-)

  Ha´en dejlig weekend

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Rigtig pænt skab. Har du ikke et par ekstra spisestuestole? Så ville jeg sætte dem under.
  God søndag med dejlig solskin.......

  SvarSlet
 6. Hvor er skabet i gangen fint med numre på. Jeg ville da hænge skabet op med det samme og nyde det. Får du et konsolbord eller andet møbel der ikke passer til, så tag skabet ned igen, eller juster højden :-) Ellers kan der jo gå evigheder inden det kommer op, og nu hvor det er færdigt, så skal det da bruges :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.