Gå videre til hovedindholdet

Man skal yde før man kan nyde..

.. det er der ihvertfald nogen der siger ;0)
Så derfor brugte jeg det meste af lørdagen på rengøring og vasketøj - syntes lige det hele trængte til en ordenlig omgang ;0) Gårdejeren og sønnen var til fodbold og lillepigen tilbragte det meste af dagen på sofaen, da hun ikke var helt på toppen - så det passede fint at jeg "nulrede" lidt rundt..

Idag søndag var hun frisk igen og har været ude at ride en tur - hyggeligt og ellers har hende og storebror  bygget og leget med Lego til den helt store guldmedalje - ren idyl ;0)

Jeg havde som bekendt klaret alle de praktiske gøremål igår - så der var dømt "fri leg" idag for mit vedkommende - smiler..

Formiddagen tilbragte jeg lige her sammen med min mor - uh der var mange fine ting og flere af dem kom også med hjem - skal nok vise lidt af dem frem en anden dag..

 
Så fik jeg leget lidt med nogen af de smukke hvide hortensia fra mine forældres have.. SUK! ville ønske det var mig, der havde sådan et eksemplar man kunne klippe løs i - men så er det jo godt jeg kan få lidt forærende ik..

 
Lige nu hænger kransen her i bryggerset - så må vi se hvor længe den holder. Jeg har nemlig bundet blomsterne direkte på en ring af hegnstråd - håber de bare tørre smukt ind :0)

 
Udover kransen er jeg gået igang med to andre projekter her i weekenden - håber at kunne fremvise det endelige resultat i løbet af ugen - men her er et lille sneakpeak:Hvad har du lavet i weekenden?

Kommentarer

 1. Hvor er den flot den krans, det du da bare god til.
  Glæder mig til at se hvad du har gang i:-)

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :0)
   Skal nok vise frem, når projekterne er færdige - håber de bliver som jeg har i tankerne..det er jo altid lidt spændende ik ;0)

   Slet
 2. Ren hygge ;0)
  Jeg har syet tasker i vildskab ... Til salg på bloggen ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep det var skønt ;0)
   Hmm hvad mon du har været vild over :0) må vist lige en tur forbi din blog..

   Slet
 3. vi har været i sommerhus i hornbæk, det er dejlig og der var for en gangs skyld weekend fri for fodbold.
  ej har du været hos Isabella, var der noget at komme efter, plejer at være afsted men nu skulle vi jo til hornbæk..

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh sommerhus tur lyder da helt ikke helt værst :0) og ja, de bliver hurtigt fyldt op med fodbold de weekender - smiler..
   ja, jeg synes der var en del hos Isabella - jeg slæbte ihvertfald afsted med et par poser.. Fik bl.a. købt lidt julepynt.. synes altid det er lidt hyggeligt at tage derned :0)

   Slet
 4. Spændende hvad du har gang i, jeg er på ukig efter de metalskabeloner du har, ved du hvor de er fra.
  Det er en smadder sød krans, er vild med de hvide hortensiaer
  Hilsen Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte

   tak skal du have - jeg er også vild med de hvide hortensier..De står højt på planteønskesedlen ;0)

   Skabelonerne fra dette indlæg har jeg selv lavet - jeg har skrevet teksten og printet på karton..Herefter har jeg klippet ud, men ved at flere internet forretninger har forskellige metalskabeloner - prøv evt. hos frk.anker - hun har mange fine ting..
   Rigtig god dag

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.