Gå videre til hovedindholdet

En plads i skyggen

..indrømmet jeg holder meget af solen, men de høje temperaturer som idag, bliver jeg nok aldrig helt god til..

Så derfor er det rart med en god plads i skyggen - har længe sukket efter en solseng eller lign. men det er det ikke blevet til endnu..Istedet er det blevet til denne "hjemmekomponeret" én af slagsen:


Bygget af 3 europa paller, en madras og noget lækkert Tilda stof .. 

- og man ligger dejligt på den skulle jeg hilse at sige ;0)
- overvejer lidt om jeg skulle male pallerne hvide, men tænker det er en midlertidig løsning..??

Ved siden af står en gammel frugtkasse, så der er plads til kolde drikke mv. ;0)


 I øjeblikket står solsengen i Gårdhaven, hvor der næsten altid er en skyggefuld plet.
Herfra kan man så ligge læse eller bare nyde synet af de skønne sommerblomster, der er så fine lige nu..

Lathyrus

..og lavendler uhm..- alene duften skønt!


Håber I nyder de dejlige sommerdage, vi har lige nu
- det gør jeg ihvertfald :0)
Kommentarer

 1. Ser rigtig hyggelig ud og det Tilda stof er bare super flot.Knus Else

  SvarSlet
 2. Smart ide med solsengen.
  Jeg er også ved at lave en solsofa af paller. Nem og billig løsning.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 3. Det ser da bare rigtig hyggeligt ud, har også en ide om at Kenneth engang, når vi er færdige indenfor, skal lave en solseng i paller.

  Det kunne være lidt hyggeligt og tage middags luren under åben himmel:-)

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Hej med jer

  Tak for jeres søde kommentarer
  Rigtig god dag
  KH.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.