Gå videre til hovedindholdet

En plads i skyggen

..indrømmet jeg holder meget af solen, men de høje temperaturer som idag, bliver jeg nok aldrig helt god til..

Så derfor er det rart med en god plads i skyggen - har længe sukket efter en solseng eller lign. men det er det ikke blevet til endnu..Istedet er det blevet til denne "hjemmekomponeret" én af slagsen:


Bygget af 3 europa paller, en madras og noget lækkert Tilda stof .. 

- og man ligger dejligt på den skulle jeg hilse at sige ;0)
- overvejer lidt om jeg skulle male pallerne hvide, men tænker det er en midlertidig løsning..??

Ved siden af står en gammel frugtkasse, så der er plads til kolde drikke mv. ;0)


 I øjeblikket står solsengen i Gårdhaven, hvor der næsten altid er en skyggefuld plet.
Herfra kan man så ligge læse eller bare nyde synet af de skønne sommerblomster, der er så fine lige nu..

Lathyrus

..og lavendler uhm..- alene duften skønt!


Håber I nyder de dejlige sommerdage, vi har lige nu
- det gør jeg ihvertfald :0)
Kommentarer

 1. Ser rigtig hyggelig ud og det Tilda stof er bare super flot.Knus Else

  SvarSlet
 2. Smart ide med solsengen.
  Jeg er også ved at lave en solsofa af paller. Nem og billig løsning.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 3. Det ser da bare rigtig hyggeligt ud, har også en ide om at Kenneth engang, når vi er færdige indenfor, skal lave en solseng i paller.

  Det kunne være lidt hyggeligt og tage middags luren under åben himmel:-)

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Hej med jer

  Tak for jeres søde kommentarer
  Rigtig god dag
  KH.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.