Gå videre til hovedindholdet

Kan man komme i julestemning i august?

Jeg må indrømme, jeg havde svært ved at lade være, da jeg var til julelagersalg på Hesede Hovedgård i weekenden. Det var Isabella Smith der, udover at have åbent i butikken, også havde plante- og lagersalg..
Der var mange lækre ting og der var pyntet fint op - man glemte helt at vi faktisk skriver august :0)

Der kom da også lidt pynt med hjem i posen - se bare lidt af det her:

Fine metalskilte


Måtte bare eje disse 3 søde figurer

..og sølvkuglerne her, kan man vist ikke få for mange af..

og se engang her..
En pakke papirark hvor juleevangeliet på fransk er trykt - så fint.
 
Over vejer faktisk om ikke et af arkene, skal indgå i en lille Give Away på et tidspunkt..
Mon det har nogen interessse??

Jo, det var lige før jeg havde lyst til at kaste mig ud i kreative juleprojekter - meen synes nu alligevel det var lidt for tidligt, men derfor skal man jo ikke gå af vejen for en god handel - vel ;0)
- og de kreative syslerier fik jeg jo kastet mig over - bare ikke så juleagtige - smiler..
 
Hvad med dig - har du lavet en god (jule)handel for nyligt?

Kommentarer

 1. Hej Gårdejerinde..
  Sikke fine julesager du har fået købt dig- kan godt forstå, hvis dine julekreative tanker er slået igang:)
  Jeg har haft besøg af Bolette fra Ib Laursen, hun havde en kæmpe taske fyldt med julepynt med- jeg kunne jo have købt der HELE!...:)
  God weekend til dig og dine.
  Knus fra Mette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.