Gå videre til hovedindholdet

"Heste, grise, køer og får - hører til min bondegård.."

Ja, vi kommer nok aldrig helt til at kunne synge rigtig med på sangen - for så meget dyrehold har vi altså ikke planlagt, men..


..i denne uge kom vi lidt tættere på ;0)

Gårdejeren har haft travlt med at lave lave hegn

Det er blevet supergodt
-og rart at jorden nu også bliver brugt til at andet end at slå hø..

- og i onsdags hentede vi så de to "indehavere" af folden ;0)
Søde ik?

Børnene er rigtig glade og synes det er hyggeligt at ride, klappe og nusse og for en "gammel hestepige" som mig er det altså også lidt dejligt ( selvom jeg godt kunne tænke mig en i "voksenstørrelse" - smiler)


Næste dyreindkøb er høns ( det går vist også lidt bedre i tråd med selvforsyningstanken :0)..)

 - og så er det alså også slut.! ;0)

Kommentarer

 1. Tillykke med jeres ponyer, kan godt forstå børnene er glade for dem.
  Indhegningen ser flot ud :-)
  Gad vide om der på et senere tidspunkt også kommer en hest til dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0)
   Tjaa mon ikke der kommer en lidt større model på et tidspunkt - men de er i en anden prisklasse, så der går nok lidt tid - smiler..

   Slet
 2. Nåhhh hvor er de nusere - tillykke med gårdens nye beboere :-)
  Jeg har ik været "online" i lang tid efterhånden, og kan da se du har ændret designet på din blog - det ser fint ud. Jeg er især vild med din måde at opstille billederne på din blog - hvordan gør du det?.....der er vist en del jeg skal ha´ indhentet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :0)
   Jeg leger lidt med billeder i picasa ( kan downloades fra nettet ) - det er her jeg laver collager og "polaroid billder" og så er jeg begyndt at lave billederne større når jeg uploader dem på bloggen..
   Der er flere ting jeg godt kunne tænke mig at ændre - kunne godt tænke mig at headeren var med billeder - men øvelse gør mester tænker jeg ;0)
   Håber det var en hjælp, ellers spørg bare igen og så skal jeg nok prøve at hjælpe så godt jeg kan..

   Slet
 3. På trods af at jeg er alt andet end hestepige, så er de faktisk ret søde :)

  kig over til mig, jeg har to giveaways i gang..

  God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. :0) Tak..
   Jeg kigger lige forbi dig - og god søndag også til dig..

   Slet
 4. Jeg vil også gerne indrømme, at de nye ponyer ser rigtig søde ud! Jeg ville ønske, at det var mig, der levede et fredeligt liv på landet.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.