Gå videre til hovedindholdet

Tilbage til hverdagen..

Så er 3 ugers ferie ved at være slut og imorgen starter hverdagen igen..

Jeg kan godt mærke, at det har været godt for mig at have ferie - har faktisk hverken tænkt på arbejde, uddannelse eller eksamen i november, men kan godt mærke det kommer snigende nu..

Det har været dejligt at komme helt ned i gear. Vi har taget nogle småture ud af huset, været i biografen, i svømmehallen og hygget med venner og familie - og så har vi selvfølgelig lagt lidt arbejdstimer på Gården.. ;0)  men bare det at være sammen hele familien - uden stres og jag - SKØNT!

Nu vil jeg nyde den sidste ferieaften sammen med Gårdejeren og en god kop kaffe - måske skulle vi sætte en film på og smide benene op..

Sommerblomster fra ungernes blomsterbed

RIGTIG GOD AFTEN TIL JER DERUDE
-OG TAK FORDI I LÆSER MED ♥

Kommentarer

 1. Dejligt når ma får koblet helt af i sin ferie :-)
  Hvornår flytter i ud på gården?

  SvarSlet
 2. Åhh ja ferie gør altså noget godt for "en" !! Her er lidt over tre uger også ved at være slut.. Men hold nu op hvor har vi også hygget !! SKØN SKØN buket..Så er der stadig sol og sommer i huset :o)
  Knus Frk. Lehmann

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Ja det er bare skønt at få koblet helt af :0)

  Vivik - vi flytter ud på gården i løbet af september - jubii.. Men kunne dælme godt snart tænke mig at få afsat vores lille byhus ;0)
  KH.

  SvarSlet
 4. Dejligt at I har haft en skøn ferie. Og ja, det bedste ved ferien er bare det rolige tempo som en kontrast til hverdagens travlhed.
  Knus Solsikke

  SvarSlet
 5. Vores ferie sluttede fredag i uge 30, og jeg drømmer allerede om ferie:) Jeg synes det hele går lidt for stærkt, og man når jo ikke helt at nyde de små ting som børnene giver i hverdagen:) I må også have en del at se til, med ombygningen, børn, og arbejde? Puhaa;0)
  Tak for din kommentar i fredags! Jeg fik syet et par rensdyr, og endnu flere er på vej;)
  Små nisser er skrevet på min TO DO liste...Jeg er lidt tidligt ude, men har planer om at købe en bod på et julemarkede!:)
  Ha dig en dejlig aften.
  Knus fra Mette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.