Gå videre til hovedindholdet

Klar Parat Skolestart..!!

Så skete det - nu er vi også forældre ( og MEGET stolte ) til 1 stks skolebarn :0)

Idagen var nemlig sønnens første skoledag og han klarede det bare så godt -og jeg fik slet ikke brug for det stykke køkkenrulle, jeg stod og krammede i lommen!

Flaget var naturligvis hejst

Så er ungerne kommet på plads og lytter opmærksomt..
Ja ja det starter jo godt ;0)

Og skoletasken kunne endelig blive luftet
- selvfølgelig med fodbold på ;0)


Ja nu åbner sig en hel ny verden - og vi er kommet godt fra start..
-Men jeg kan altså stadig ikke forstå at min lille dreng er blevet så stor - og om jeg er bekymret?.. Tjaa jeg ville jo lyve hvis jeg sagde nej - men skal det ikke bare være sådan :0)


Rigtig god mandag til Jer derude

Kommentarer

 1. Ja deres første skoledag er en stor dag for dem Min pige starter i 0 i morgen, så der er begyndt at komme lidt sommerfugle i maven :)

  SvarSlet
 2. Det er også så stort, når de begynder i skole. Stort tillykke med din store dreng:)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 3. Tillykke med Din store skoledreng..Åhh jeg ryster helt bare ved tanken om at min Storpige skal starte næste år... !! :o) Tænke hvor hurtigt det går..
  Knus og go´dag

  SvarSlet
 4. Tillykke med din store dreng.

  Mine tårer løb ned af kinden et kort øjeblik, på Folkes første skoledag. Stor dag.

  Stine:)

  SvarSlet
 5. Hej med jer

  Ja det var et stort øjeblik og jeg havde en kæmpe klump i halsen! Men han klarede det jo så fint ;0)

  Elisa - pøj pøj med din datter imorgen

  Ha' en god aften allesammen

  KH.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.