Gå videre til hovedindholdet

Længe ventet besøg

Idag har lillepigen og jeg været på et længe ventet besøg. Vi har nemlig besøgt vores dejlige dagplejer :0)
Det er nogen måneder siden vi har set hinanden - men NU skulle det være!

Vi har haft den samme dagplejer til begge børn - og de sidste måneder af lillesøsters dagplejetid var hun det eneste barn, så det er nærmest helt familiært..

Vi aftalte at vi tog kage med til kaffen - så derfor:


Godt med hjælpende hænder..

Uhm kanelsnegle - så er vi ved at være klar..
- men mangler bare lige:


..lidt blomster ;0)


Jeg er meget glad for de små trækasser - denne her er blevet fyldt med blå anemoner, mos og et par troldegrene og til sidst lidt cellofan..

En rigtig hyggelig eftermiddag, men desværre havde vi ikke Gårdejeren og storebror med. Det var ellers meningen, men storebror fik pludselig sådan en hovedpine! Vi har tidligere mistænkt ham for at lide af børnemigræne, men synes det var længe siden der havde været noget - suk! Håber ikke det kommer igen nu...
Lige nu sover han - så må vi se hvordan han har det imorgen - og ellers tage kontakt til lægen igen..
Øv osse..
Kommentarer

 1. Den lille kasse med blomster vil jeg gerne høremere om ved lejlighed.
  Hvor finder du kassen?
  Blomster fra egen have?
  Med mere....

  Glædelig mandag.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Mums bliver helt lækker sulten:o).
  God bedring med storebror - Håber det fortager sig hurtig:).
  Ps. Sender dig lige en mail i morgen - Er for doven til at rejse mig fra sofaen lige nu;o)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det dejligt ud, med både kanelsneglene og blomsterne.
  Sådan et besøg ville jeg gerne modtage :-))

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer :0)
  Storebror er på banen igen, så nu krydser vi fingre for at det var et enkeltstående tilfælde..

  Kirsten - nej desværre er blomsterne ikke fra haven, men fra blomsterhandleren til 20 kr stk - jeg har brugt 3 stykker..
  Kassen er en jeg har gemt - der har oprindeligt været pudemos i den.. Jeg har lidt samlermani ;0) og gemmer altid små trækasser, glas, kurve mm.
  Du må endelig spørge løs, hvis du gerne vil vide mere..

  Louise - glæder mig til at høre fra dig..

  KH.

  SvarSlet
 5. Tak. Jeg tænkte om de kasser man får clementiner i ,kunne bruges. De er godt nok lidt større.Jeg vil nu prøve om der kan komme noget pænt ud af det. Venter et par dage til den værste nattefrost forhåbentligt har lagt sig.

  Glædelig onsdag.
  Kirsten

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.