Gå videre til hovedindholdet

Kender I det?

 - Egentlig skulle jeg have klaret lidt forårsrengøring i huset idag! Når solen skinner, som den har gjort så flot idag, ser det jo næsten ud som om huset er invaderet af edderkopper med tilhørende spind!! ;0)
Meen så var det lige jeg skulle ud forbi gården med nogle til ting til Gårdejeren - og så blev jeg altså lidt distraheret..
Jeg kom nemlig til at stille mig lige her - bag drivhhuset  - og drømme..

´
Lige med i solen - helt stille - med udsigt til skoven..
- Her skal da HELT sikkert være en hyggekrog - måske en bål plads??

Jeg har altid gerne ville have et drivhus - og nu er drømmen gået i opfyldelse, omend det kræver lidt knofedt :0) Men det er vel også en del af charmen ;0)

Bag frugttræerne ligger vidunderet..

 - Ok, måske er der også lidt glas der skal udskiftes og en dør der skal rettes lidt op..

.. Og en vindrue der skal beskæres lidt og lidt oprydning - men jeg er sikker på det nok skal blive godt
- og jeg GLÆDER mig til at komme igang..

Jeg var i øvrigt ikke den eneste der nød det skønne vejr :0)
Her er det datteren der snupper en tur på gyngen, mens hun ser på alle de flotte gule erantis vi er så heldige at have et væld af..
( de er dog lidt svære at fange ordenligt med kameraet..)


 - Og rengøringen! Ja den havde desværre ikke klaret sig selv -såå gæt hvad jeg skal lave...

Kommentarer

  1. Det ser ud til at være et dejligt og spændende sted, som I har købt. Jeg er også sikker på, at du nok skal få sat skik på drivhuset. Jeg glæder mig til at følge projekterne her på bloggen. :-)

    Fortsat god søndag aften!

    Mange hilsener Solsikke

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.