Gå videre til hovedindholdet

Har jeg forresten fortalt..

..at vi har høns?
Selvom vi lige nu bor i et gammelt byhus, har det ikke afholdt os fra at holde høns.
Jeg synes det er lidt hyggeligt, børnene - særligt lillesøster - synes de er sjove og så er det altså lidt fedt, at være selvforsynende med æg :0)

Måtte bare have det skilt her..
- synes det passer perfekt på gavlen af hønsehuset

Hønsehuset her har jeg fået i fødselsdagsgave.Det er gårdejeren og min far der har bygget det.
Ok - det gik måske en lille smule over gevind med termoruder og isolerede vægge og tag - men der er rigtig fint synes jeg.
Planen er det skal flytte med ud på gården - håber jeg kan lave en lille aftale med en vognmand ;0)
Et af forårets mange projekter, bliver at få malet hønsehuset. Jeg tænker det det skal være sort, med hvidmalet vindue..

Lige nu tæller hønsebestanden 3 styks dværghøns, men jeg tænker den skal udvides lidt, når vi engang flytter..

Et par af husets nuværende beboere
-Ja ja, dyrefotograf bliver jeg nok aldrig!!

Hvad med jer?
-Er I til høns i haven?

Kommentarer

 1. vi er til høns, vi har dem gående i en gammel farestald hvor søerne førhen har ligget med grislinger og selve hønsegården ligger på området mellem vores staldbygninger og naboens hovedhus. Vi har en god blanding af høns, både plymrokker (tror nok at det er det de hedder) og dværghøns og enkelte RIR. en køn blanding specielt når racerne blandes.

  God weekend

  maja

  SvarSlet
 2. Hvad er det for en race af Dværghøns du har på billederne med de grå??
  Mvh. Maria.

  SvarSlet
 3. Hej Maria
  De hedder Dværg Wyandotter og fåes i forskellige farver :0)
  De er søde og godmodige..
  Skal I have høns?
  God aften
  KH.

  SvarSlet
 4. Hej igen.
  Ja det overvejer vi meget. Vi bor i rækkehus med lille have, så derfor søger vi dværg-høns :O)
  Forresten så er det en flot hjemmeside (blog). Er helt ny i det her og man skal åbenbart ha en blog for at kunne læse og skrive på andres blog. Så nu har jeg åbenbart min egen (griner). Måske jeg skulle lave en om kager. Det er min store interesse. Specielt Cupcakes i lange baner :O)
  Med venlig hilsen Maria.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen :0)
   Tak for det - dejligt du har lyst til at læse med - og velkommen i blogverdenen.. man behøver ikke have en blog for at lægge en kommentar - de fleste steder kan man også lægge kommentar som "anonym".. Men ellers må du bare kaste dig ud i det - som cupcake blogger måske ;0) UHM! elsker kager..

   Og med hensyn til høns, så kan jeg kun anbefale det - det er rigtig hyggeligt og ikke så tidskrævende som man måske frygter..

   Ha' en dejlig aften
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.