Gå videre til hovedindholdet

Tålmodighed er en dyd..

Som lovet kommer et indlæg om, hvad der er foregået bag de lukkede døre til spisestuen.
Omrokeringen i stuerne herhjemme førte jo lidt ekstra arbejde med sig. Måske var det meget godt, jeg ikke var helt klar over, hvad jeg var gået igang med, for så havde jeg nok fundet på noget andet ;0)

Jeg havde længe kigget på det fine tapet fra Jeanne d'Arc Living, som jeg sælger i butikken - og nu var det jo oplagt at prøve det "bare på en enkelt væg" herhjemme. Min mor havde (heldigvis) lovede at hjælpe mig.
Hold nu op!! Hvor det drillede os.. vi havde ellers taget alle forholdsregler- målt op, "streget af" , vaterpas fremme osv.. flere gange måtte vi "tålmodighed er en dyd "! og vi måtte da også lige sove en enkelt nat på det, efter at have tapetseret halvdelen..MEN!! Det lykkedes os at komme i mål og vi er godt tilfredse med resultatet :0)
Nu venter alt det sjove med den øvrige indretning af rummet - og jeg er smugstartet lidt.
Mht tapetsering af de øvrige rum herhjemme, tror jeg lige da skal gå lidt, før jeg igen kaster mig over sådan en opgave- selvom det "bare var en enkelt væg" smiler..

Kommentarer

 1. Så smukt det er blevet. Hele besværet vær når man er færdig. Smukke smukke blomster fra haven også.
  Jeg har også set noget tapet jeg er vild med, men er ikke sikker på jeg kan finde ud af det. Så gå i krig...... hmmmmmm et eller andet afholder mig:)

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte :0)
   Ja, det var hele besværet værd!men jeg er glad for jeg ikke gik igang alene..
   Du må finde en "tapet-makker" og så gå i krig ;0)
   Kh.

   Slet
 2. Flot I kom i mål - det ser rigtig godt ud.
  Jeg hader at tapetsere...så her i huset maler vi i stedet for :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.