mandag den 18. juli 2016

Så blev den færdig..

Så blev gyngestolen færdig og den er også kommet plads i stuen igen. 


Puden er fra Chic Antique og du kan finde den lige her

Stolen er malet med sort Vintage Paint fra Jeanne d'arc Living, som jeg forhandler i butikken, og til slut har gyngestolen fået en gang sort voks - ligeledes fra JDL.


Malingen er super nem at arbejde med og jeg har malet gyngestolen i stuen, mens Tour de France kørte i baggrunden ;0)


"Dagligstuen" er nu stort set helt færdig. Der mangler lige en enkelt hylde over tv'et, samt et billede, der skal rykkes og så en smule nips på reolen ( som jeg iøvrigt frygtelig godt kunne tænke mig at finde en afløser for!). Men ellers er jeg færdig med omrokering..-for nu.. ;0)


Bag de lukkede døre gemmer "spisestuen" sig - og et nyt projekt er igang herinde..meen der går nok lige et par dage, før I får lov at kigge med..det driller nemlig det skidt!


6 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet godt - glæder mig til at se hvad du har gang i inde i spisestuen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina :0)
   Ja, jeg glæder mig ihvertfald til det er færdig - smiler.. Jeg siger bare tapet med skrift mønster!suk! ;0)

   Slet
 2. Hvor dejligt at blive færdig og fin er stolen blevet. Sådan en er slet ikke til at undvære. Den indikere hygge og varme på en helt speciel måde...
  Det lyder meget spændende med tapet... jeg har overvejet men er en klovn til at sætte det op. Så det afholder mig helt fra projektet!

  Rigtig god tirsdag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også ganske tilfreds med resultatet:0)
   Ja det tapet altså! Jeg har god hjælp i min mor og det var heldigvis "kun" en væg vi skulle sætte op på , men det var også rigeligt ;0) heldigvis er vi færdige nu - billeder kommer snart..
   God dag til dig

   Slet
 3. Hvor er det blevet godt med gyngestolen. Det lyder spændende med spisestuen..jeg kan læse af overstående svar at du er røget ind i nogle udfordringer..det bliver spændende at se :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0)
   Ja man må sige, det gav list grå hår i hovedet med det tapet ;0) men nu er vi heldigvis færdige og det er faktisk blevet ganske godt. Billeder af projektet kommer snart..
   God dag

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥