søndag den 3. juli 2016

Omrokering!

Jeg ved ikke, om det er de sidste par dages ustadige vejr, ungerne der er gået på sommerferie eller min mors gener - smiler!, der har givet mig rastløshed i kroppen og lyst til at forandre og rykke rundt herhjemme..


Ihvertfald vågnede jeg tidlig lørdag morgen og gik igang med at flytte rundt i stuen.. Gårdejeren ryster lidt på hovedet af mig - han kender mig jo efterhånden ;0)


Datteren synes det var fedt - og gik igang med at hjælpe, da hun stod op ( ..og nu har jeg så formentlig givet "flytte rundt genet" videre til hende )  - og sønnen..tjaa han synes vist bare det var fedt at fjernsynet fik ny plads og der også var blevet plads til endnu en "tv-stol", efter den gamle sofa røg ud ;0)


Det er ikke det hele der er kommet på plads og små detaljer med flytning af billeder mv. mangler stadig - men den ene stue er næsten færdig og der er kommet mere lys og luft.


Den anden - den "nye" spisestue ligner til gengæld noget der er løgn - jeg vil undlade at billed dokumentere, men jeg tror (og håber) det bliver godt - det kræver vist bare lige et par times oprydning og flytten rundt :0)


  

3 kommentarer:

 1. Altid super dejligt med lidt om rokering.
  Tingene får bare nyt liv og det gør rummet også.
  Der skal ikke meget til at overraske.

  Rigtig skøn mandag
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Hahaha...da jeg stadig boede hjemme flyttede jeg om på mit værelse en gang om måneden. Først og fremmest fordi jeg syntes det var sjovt og for det andet fordi jeg så fik gjort ordentligt rent og derved slap for at høre på min mors: "Få nu støvsuget og tørret støv af på dit værelse, Esther".

  Hvis man har pladsen kan det være skønt at flytte om på tingene (og bonusen er grundig rengøring samtidig)

  Her hvor jeg bor nu, har jeg ikke behov for at flytte om. Der bliver højst smårokeret lidt, som da vi købte en stereoreol og en ekstra stol. Ellers står tingene som de plejer. Her er nu heller ikke så meget plads til at flytte rundt..så...
  Det har jeg det helt fint med, det giver mig en form for ro, at tingene står som de plejer. Hvilket måske også hænger sammen med, at jeg bor det 31. sted i mit liv. Jeg har altså flyttet nok gange i mit liv :)

  SvarSlet
 3. Omrokerings genet, det er altså ikke så ringe at have. Af samme grund har jeg ikke nogen lamper i loftet man ved jo aldrig om sofaen ender der hvor spisebordet stod..vel???

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥