tirsdag den 12. juli 2016

Det fører mere med sig..

Det griber om sig med den omrokering!
Imens jeg skriver dette indlæg, venter jeg nemlig på at malingen på den gyngestol jeg er gået igang med at male, tørrer så den kan få en sidste gang maling og herefter voks. Jeg maler med Vintage Paint kalkmaling fra Jeanne d'Arc Living.
Stolen var tidligere hvid, men nu bliver den sort, for at skabe en bedre sammenhæng i indretningen i stuen :0)
Satser på puffen her, skal stå foran gyngestolen, så jeg kan sidde med benene op og nyde udsigten - der i øjeblikket ser sådan her ud, hvor solen så småt er ved at ned ;0)
Selvom det griber om sig, er det ok, for jeg synes jo faktisk det er ret hyggeligt.
Næste projekt bliver spisestuen, hvor jeg ( læs min mor og jeg) skal have tapetseret en væg, samt ombetrukket nogle spisebordsstole,  jeg var ude at hente i sidste uge!

4 kommentarer:

 1. Hvor bliver gyngestolen dog fin. Ønsker mig virkelig også en, men den rette er ikke fundet endnu. Beundrer virkelig hvor kreativ du er. kærlig hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke :0)
   Stolen her kommer fra mine forældre, men jeg kender godt det med at lede efter det helt rette.. selv er jeg på jagt efter "den helt rigtige bogreol".. lige pludselig lykkes det ;0)
   God dag til dig..

   Slet
 2. Hej!

  Din stol bliver meget smukt!

  Jeg er på ferie og male nogle stykker også ... Jeg fik fra min mor nogle bøjler, alle mørkt træ !!! Jeg malede alle hvide !!!!

  Du maler med sort og hvid I !!!

  Kiss Pri

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :0)
   Ja maling kan gøre underværker og ja, her er der både gang i hvid og sort maling..ja faktisk har jeg også et projekt med grå maling, men det skal jeg nok fortælle om en anden dag..
   God ferie til dig

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥