Gå videre til hovedindholdet

Ud på tur

Igår pakkede min veninde og jeg vores børn i bilen og drog afsted..


Dagen stod i børnenes tegn, for destinationen var Legoland. Det var anden gang vores børn skulle i Legoland, så der var stor begejstring på bagsædet ;0)


Parken var pyntet op i bedste Halloween stil med græskar, spøgelser, edderkopper og flagermus.


Rigtig mange steder var der lavet fine opstillinger med græskar, lyng og halm...


..det kan man jo sagtens videre fører til sin egen have - omend i mindre skala ;0)

 


Jeg er også lidt vild med kjolerne her, der stod med blafrende skørter.. Har set flere der har lavet giner i stål tråd og også flere, der har beklædt dem med mos eller blade.. Men synes faktisk de her er lidt fine - de kunne da være lidt sjove at prøve at lave.. Måske sammen med datteren..


Vi havde en fantastisk tur min veninde og jeg - og ungerne ikke mindst. 


Jo tak, det er ikke tosset at have efterårsferie ;0)


Kommentarer

 1. Åh rædsel legoland i skolernes ferie, men min egen oplevelse var faktisk, at stedet er tilpas stort til at rumme de mange mennesker. Så det selv første gang i maj i år. fantastisk. Det lyder til I havde en rigtig god tur.
  HEnrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var også lidt spændt på hvor "slemt" det ville være! Men der var faktisk ikke så mange mennesker, så det var helt ok ☺

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.