Gå videre til hovedindholdet

Flere græskar

Som jeg sagde igår, har vi græskar liggende flere steder.


Her er det ved den gamle sandkasse. Den skulle egentlig nedlægges, men det er den ikke blevet og nu er den blevet efterårspyntet lidt istedet ;0)


Jeg er vild med de grønne og hvide græskar, men de orange Halloween græskar kommer vi altså ikke udenom.. 


- og idag har vi haft besøg af min gode veninde og hendes datter, til "græskarudhulning" og kagespisning ;0)De færdige græskar står nu her ved hoveddøren og spreder (u)hygge..

God aftenKommentarer

 1. De orange græskar skal der til og det er altid hyggeligt at lave det med børnene, selv om jeg også best kan lide de grågrønne. Men der skal også være plads til børnene :-), kh Margit

  SvarSlet
 2. Rigtig efterårshygge - skønt :) Og ihh, hvor har I været gode til at skære græskarerne ud - det er super flot!
  KH Trine

  SvarSlet
 3. Det er så hyggeligt med Græskar, med lys i, det samme gælder når man skal lave dem med sjove ansigter. De ser rigtig flotte ud.
  Jeg syntes altså også de hvide er fine, dem må jeg se om ikke jag kan finde et sted ved landevejen :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Åh hvor hyggeligt. Mal sandkassen sort og brug den som udstillingspodie, det gjorde jeg med vores sidste jul, og nu kan jeg slet ikke undvære den plads og de muligheder. Den har været brugt til planter og et kæmpe stilleben siden :-)
  Det er virkeligt dårligt af bedstemoren, for det er Merles sandkasse, men hun har været så optaget af kattekillingerne at hun slet ikke har savnet den. Havde hun spurgt var tingene nu nok blevet flyttet ned :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 5. Sikke dog du har fået det pyntet smukt op. Er så smukt når græskar lyser i mørket. Elsker også de hvide græskar. Men de orange er bare børnenes favoritter:)
  Så her får børnene lov at lave de orange, præcis som hos dig og så maler jeg mine orange hvide.........
  Rigtig skøn weekend

  Charlotte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.