søndag den 11. oktober 2015

Flere græskar

Som jeg sagde igår, har vi græskar liggende flere steder.


Her er det ved den gamle sandkasse. Den skulle egentlig nedlægges, men det er den ikke blevet og nu er den blevet efterårspyntet lidt istedet ;0)


Jeg er vild med de grønne og hvide græskar, men de orange Halloween græskar kommer vi altså ikke udenom.. 


- og idag har vi haft besøg af min gode veninde og hendes datter, til "græskarudhulning" og kagespisning ;0)De færdige græskar står nu her ved hoveddøren og spreder (u)hygge..

God aften5 kommentarer:

 1. De orange græskar skal der til og det er altid hyggeligt at lave det med børnene, selv om jeg også best kan lide de grågrønne. Men der skal også være plads til børnene :-), kh Margit

  SvarSlet
 2. Rigtig efterårshygge - skønt :) Og ihh, hvor har I været gode til at skære græskarerne ud - det er super flot!
  KH Trine

  SvarSlet
 3. Det er så hyggeligt med Græskar, med lys i, det samme gælder når man skal lave dem med sjove ansigter. De ser rigtig flotte ud.
  Jeg syntes altså også de hvide er fine, dem må jeg se om ikke jag kan finde et sted ved landevejen :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Åh hvor hyggeligt. Mal sandkassen sort og brug den som udstillingspodie, det gjorde jeg med vores sidste jul, og nu kan jeg slet ikke undvære den plads og de muligheder. Den har været brugt til planter og et kæmpe stilleben siden :-)
  Det er virkeligt dårligt af bedstemoren, for det er Merles sandkasse, men hun har været så optaget af kattekillingerne at hun slet ikke har savnet den. Havde hun spurgt var tingene nu nok blevet flyttet ned :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 5. Sikke dog du har fået det pyntet smukt op. Er så smukt når græskar lyser i mørket. Elsker også de hvide græskar. Men de orange er bare børnenes favoritter:)
  Så her får børnene lov at lave de orange, præcis som hos dig og så maler jeg mine orange hvide.........
  Rigtig skøn weekend

  Charlotte

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥