Gå videre til hovedindholdet

Havens sidste blomster

Der er stadig lidt blomster tilbage derude i haven, men det er ikke mange. 


Buketten her, tror jeg er den sidste for i år. Den er bare løst sat sammen i kanden fra Green Gate - som i øvrigt er en fødselsdags gave fra min gode veninde.


Hvide hortensia, der endnu ikke er ligeså store som mine almindelige, men store nok til at man godt kan klippe lidt i dem - og så lige de sidste roser fra den hvide "Sneewitchen"..den dufter så dejligt.De hvide pyntegræskar har jeg i forskellige størrelser, både ude og inde - de er så fine. 


Nu står den og pynter på spisebordet i køkkenet. Altid dejligt med friske blomster - særligt når det er fra haven ❤️
Kommentarer

 1. Hej,
  Ja sæsonen lakker mod enden. Blomster skal nydes som om det var det sidste.
  Flotte hvide græskar - dem må jeg lige se efter. De pynter og passer ind alle steder.
  Dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt stadig at kunne tage lidt ind.. Og ja, de hvide græskar må du kigge efter - de er så fine og anvendelige :0)

   Slet
 2. Uha det lyder så definitivt de sidste blomster, du har vel bare ladet resten blive i haven til forlænget glæde. Ellers må du da på jagt efter efterårsblomstrende buske og stauder. Tænker I har et efterårsmildt klima på Stevns, så du kan sikkert holde planter gående mindst 3 uger længere end indre del af Sjælland.
  Venligst.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det lyder måske lidt dystert ;0) men ja, der er stadig lidt roser tilbage i haven, vi kan nyde synet af og en smule efterårsblomstrende stauder er der også - men der måtte helt sikkert godt komme lidt flere til, hvis du spørger mig.
   Har faktisk planlagt et besøg på planteskolen i denne uge..

   Slet
 3. Sikke en smuk buket. Elsker Hortensia og roser. De er så yndefulde at se på.
  Heldigvis er der lidt blomster tilbage i haven som kan lyse op...... for det er jo den mørke tid.
  Selv om jeg ikke er meget for at sige det, så har det jo også sine fordele.
  Elsker nemlig at tænde lys, både ude og inde:)

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.