søndag den 4. oktober 2015

Søndagstur

Idag cyklede vi en tur i skoven. Det er så dejligt, når vi gør noget sammen  - hele familien ❤️


Planen var egentlig at vi ville samle kastanjer, men det var ikke mange vi fik samlet..


Jeg ved ikke om det ikke er et godt kastanje år i år..væk var de i hvertfald!? Heldigvis er der nok til at par kastanjedyr ;0)


 Vi må prøver igen et andet sted.. jeg vil så gerne have lavet en fin kastanjekrans som denne og vi skal også prøve at tegne på dem - lige som Frøken Hansen har gjort her


Men vi fik en dejlig tur ud af det - og vejret er jo bare fantastisk i disse dage, så det er med at nyde det.Ellers er der gang i en masse små projekter lige nu..skønne projekter, der bare lige mangler det sidste, før de er helt færdige.. Kender I det?
2 kommentarer:

  1. Hm...tæt på min bopæl er der et stort kastanietræ....det plejer at smide ret mange... Der plejer jeg at samle. Det er dog blevet klippet en del, så ved ikke hvor mange det smider i år, men skal nok kigge. Ellers plejer der også at være ret mange kastanier langs stien fra hovedgaden til Hårlev Station.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er lidt mærkeligt..der plejer at være virkelig mange - en hel alle med kastanjetræer og kun ca 20 kastanjer!?? Ellers må vi kører til Vallø slot, der har vi også haft samlet :0)

      Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥