Gå videre til hovedindholdet

Søndagstur

Idag cyklede vi en tur i skoven. Det er så dejligt, når vi gør noget sammen  - hele familien ❤️


Planen var egentlig at vi ville samle kastanjer, men det var ikke mange vi fik samlet..


Jeg ved ikke om det ikke er et godt kastanje år i år..væk var de i hvertfald!? Heldigvis er der nok til at par kastanjedyr ;0)


 Vi må prøver igen et andet sted.. jeg vil så gerne have lavet en fin kastanjekrans som denne og vi skal også prøve at tegne på dem - lige som Frøken Hansen har gjort her


Men vi fik en dejlig tur ud af det - og vejret er jo bare fantastisk i disse dage, så det er med at nyde det.Ellers er der gang i en masse små projekter lige nu..skønne projekter, der bare lige mangler det sidste, før de er helt færdige.. Kender I det?
Kommentarer

  1. Hm...tæt på min bopæl er der et stort kastanietræ....det plejer at smide ret mange... Der plejer jeg at samle. Det er dog blevet klippet en del, så ved ikke hvor mange det smider i år, men skal nok kigge. Ellers plejer der også at være ret mange kastanier langs stien fra hovedgaden til Hårlev Station.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er lidt mærkeligt..der plejer at være virkelig mange - en hel alle med kastanjetræer og kun ca 20 kastanjer!?? Ellers må vi kører til Vallø slot, der har vi også haft samlet :0)

      Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.