Gå videre til hovedindholdet

Tulipan festival

..ja ja det lyder måske lidt prangende, for så mange tulipaner har vi heller ikke i haven..


 - men dem der er, står så smukt lige nu og skaber et lille festfyrværkeri midt i alt det grønne..

Der er efterhånden kommet en del til..
Flere forskellige typer, men alle i samme farveskala ;0)



Kommentarer

 1. Jeg syntes at det er i orden at du kalder det tulipan festival, får det er da en fest uden lige og så intens, at jeg til tider tænker stop stop, kan vi ikke sætte tiden på standby, så der er tid til at blive mæt! Men næh nej, det flyver afsted og jeg får helt åndenød indimellem, men jeg prøver at suge alt til mig, du gør sikkert det samme :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margit
   åh ja, nogen gange kunne det være rart bare at "fryse" billedet et øjeblik :0) men det er med at nyde det i nuet..
   KH.

   Slet
 2. Jamen, amen og halelluja hvor man næsten kan høre englene synge i denne fantastiske tulipan tid. Man må sige at ondt i rygge og ømme knæ i efterårets tulipanlæningstid nu lønner sig :o)) hvor har du mange smukke. Har du navnet på den yderst til højre i øverste linie ? den er jeg da helt vild med :o)))
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   tak, og ja det lønner sig, vores arbejde i efteråret ;0)
   hmm jeg har desværre ikke navnet på tulipanen. Prøver lige at se i gemmerne om jeg kan finde det, men tror faktisk det er en blandede pose, jeg har haft købt, men er ikke helt sikker.. jeg er også lidt vild med den :0)
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.