lørdag den 23. maj 2015

Trillebør med blomster

For noget tid siden, så jeg dette indlæg hos Lonni med bloggen "Lonni's Verden".
I indlægget var der et billede af en trillebør med hortensia.


Det fik mig til at tænke på en gammel - og meget slidt! trillebør vi havde stående nede bagved..


Så istedet for den blev smidt ud, som det egentlig var tiltænkt, står den nu her og danner et lidt "skævt" indslag i haven, med den gamle slibesten og "huggeblokken".


I denne del af haven er her lidt "skov-agtigt". Vi er ikke nået helt herom endnu, men dette er da en start. Der var en del brændenælder! De fleste er nu væk - og forhåbentlig vil de nyplantede liljekonvaller, jeg var så heldig at få af min mor, brede sig og skabe en fin grøn bund.


Er spændt på hvad Gårdejeren siger.. Han er nemlig ikke hjemme - og jeg er ikke helt sikker på, han synes trillebøren er bevaringsværdig ;0)

4 kommentarer:

 1. Sikke dog en skøn trillebør..... Ja vi er lidt forskellige, hvad angår skrot - og slot og hvad der kategoriseres som bevaringsværdig....

  SvarSlet
  Svar
  1. ..ja det fører til lidt små snakke i ny og næ ik ;0)

   Slet
 2. Gårdejeren, kan da ikke andet end syntes at det er en fantastisk ide. Den er jo som skabt til at stå der med den flotte Hortensia i. Og tænk på hvor smuk den vil være med et helt lad fuld af tulipaner, eller hornvioler om foråret..:o)) For slet ikke at tale om hvad den kan pyntes med i julen.
  Jeg så godt Lonni havde det billede på og det printede sig også ind hos mig. Tænk hvem der havde sådan en stor have og en trillebør :o) Godt du kom i tanke om den.
  Forsat god Pinse.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja, sikke en god ide med tulipaner - mon jeg bare kan lægge dem i her til efteråret.. det skal vist afprøves ;0)
   Håber han synes det er en god ide - jeg er ihvertfald glad for det :0)
   - også god pinse til dig

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥