søndag den 3. maj 2015

Malerværksted

..det er hvad stuen i det sidste lange stykke tid har været omdannet til..

Flere loppefund har fået nyt liv og er ved at være klar til salg i butikken. 

Væghængt skab i fyrtræ - malet i farven "Dusty Green" og efterbehandler med klar voks.

For med den nye  - større butik går en drøm i opfyldelse-  nemlig at kunne have flere møbler til salg. Både ny-producerede, men også fine gamle møbler, der har fået nyt liv ved hjælp af lidt knofedt og maling ;0)

Lille skab eller sengebord. Malet i farven "French Grey" og efterbehandlet med hvid voks.

Det er ingen hemmelighed at jeg er faldet for Vintage Paint fra Jeanne d'Arc Living og jeg ved at flere af jer derude også maler med kalkmaling. Der findes flere producenter, men når jeg nu selv forhandler Vintage Paint, ja så er det vist helt naturligt at valget falder på den ;0)

Jeg kan godt li' at det ikke kræver det store forarbejde og så er jeg lidt grebet af at arbejde med voks. Jeg øver mig stadig og afprøver forskellige teknikker, men det er sjovt og det skaber en fed effekt.


Som her, hvor den hvide voks lægger sig i de gamle krakeleringer og rundt om udskæringen..

Der er flere møbler der står i kø - men tror nu mit næste maleprojekt, udover en kommode til butikken, bliver en gammelt skænk jeg har arvet fra min farmor. Det står i råt træ lige nu og jeg har gået rundt om den i noget tid..samlet mod, tror jeg! Men i denne uge gør jeg det ;0) og jeg skal nok vise billeder..


Forresten har jeg lige i øjeblikket en konkurrence kørende på butikkens Facebook side. Her kan du vinde bogen "Skønne forvandlinger" fra Jeanne d'Arc Living, hvor du finder en masse inspiration og tips og trick til istandsættelse af møbler mv.  Du kan finde siden lige her og har du lyst til at kigge nærmere på butikkens udvalg af maling kan du gøre det her..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥