tirsdag den 14. april 2015

Lidt glimt fra haven..

..hvor datteren og jeg idag har plantet yndige tøsefarvede forglemmigej ;0)
Kunne godt have ønsket mig lidt bedre vejr, men sådan skulle det altså ikke være idag - men det kommer igen forårsvejret siges der .. 


Vi har plantet i det ene hjørne af haven. Her var blevet lidt bart efter en kraftig beskæring af taks, samt en gevaldig oprydning af døde buske og træer.. der er stadig lidt der mangler at blive kørt væk, men det hjælper på det..


Nu håber jeg bare de får ordenlig fat og breder sig flittigt. 


I samme hjørne af haven, står en kejserbusk. Den har blomstret fint, men jeg håber den vil kvittere med endnu flere blomster næste år, nu den har fået lidt mere lys og luft omkring sig. For det er da dejligt, når den som en af de første lyser op med smukke blomster..


I græsplænen lyser små blå/lilla farveklatter op..


..og i det store bed midt i haven, står tulipanerne på spring - nu varer det ikke længe :0)


 Jeg glæder mig over haven begynder at tage form, som vi gerne vil have den og flere og flere blomster kommer til..

3 kommentarer:

 1. De lyserøde forglemmigej er noget så søde og hvis de spreder sig lige så flittigt som de blå så har du dem hurtigt i hele bedet :o)
  Det ser ud til at være en pragfuld have du har.
  Linda :o)

  SvarSlet
 2. De er rigtig søde, og så dejligt at få ryddet op, så der bliver lys og luft. Det bliver spændende om de er lige så flittige til at så sig, som de blå.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Kejserbusk og violer... SUK... det er nogle af de smukkeste ting jeg kan forestille mig her om foråret. Jeg ville elske at eje en kejserbusk - her om foråret, men har indtil nu vurderet at den nok var lidt for "grøn" til os i sommeren. Vores have er jo ikke stor, og vi har ikke så meget plads til en stor én med meget grønne blade.
  Så jeg drømmer videre... og nyder dine fine billeder.
  Mange forårshilsner Susan

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥