Gå videre til hovedindholdet

Lidt glimt fra haven..

..hvor datteren og jeg idag har plantet yndige tøsefarvede forglemmigej ;0)
Kunne godt have ønsket mig lidt bedre vejr, men sådan skulle det altså ikke være idag - men det kommer igen forårsvejret siges der .. 


Vi har plantet i det ene hjørne af haven. Her var blevet lidt bart efter en kraftig beskæring af taks, samt en gevaldig oprydning af døde buske og træer.. der er stadig lidt der mangler at blive kørt væk, men det hjælper på det..


Nu håber jeg bare de får ordenlig fat og breder sig flittigt. 


I samme hjørne af haven, står en kejserbusk. Den har blomstret fint, men jeg håber den vil kvittere med endnu flere blomster næste år, nu den har fået lidt mere lys og luft omkring sig. For det er da dejligt, når den som en af de første lyser op med smukke blomster..


I græsplænen lyser små blå/lilla farveklatter op..


..og i det store bed midt i haven, står tulipanerne på spring - nu varer det ikke længe :0)


 Jeg glæder mig over haven begynder at tage form, som vi gerne vil have den og flere og flere blomster kommer til..

Kommentarer

 1. De lyserøde forglemmigej er noget så søde og hvis de spreder sig lige så flittigt som de blå så har du dem hurtigt i hele bedet :o)
  Det ser ud til at være en pragfuld have du har.
  Linda :o)

  SvarSlet
 2. De er rigtig søde, og så dejligt at få ryddet op, så der bliver lys og luft. Det bliver spændende om de er lige så flittige til at så sig, som de blå.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Kejserbusk og violer... SUK... det er nogle af de smukkeste ting jeg kan forestille mig her om foråret. Jeg ville elske at eje en kejserbusk - her om foråret, men har indtil nu vurderet at den nok var lidt for "grøn" til os i sommeren. Vores have er jo ikke stor, og vi har ikke så meget plads til en stor én med meget grønne blade.
  Så jeg drømmer videre... og nyder dine fine billeder.
  Mange forårshilsner Susan

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.