Gå videre til hovedindholdet

Hul igennem..

Vi nærmer os enden på butiks byggeriet.. 

(ny indgangsdør.. forestiller mig en fin krukke på hver side af døren.. )

Nu er der åbnet op mellem de to lokaler - dog med midlertidig støvvæg..


.. der er kommet nye døre og vindue og så er væggene næsten pudset færdigt..


Uh jeg glæder mig som et lille barn ved juletid ;0)

Men nu er det påske - og jeg holder jo stadig åbent i den lille butik. 


Og selvom den midlertidige støvvæg tager lidt plads, er der alligevel plads til hyggelige påske dekorationer og andre fristelser..



 


Butikken holder åbent det meste af påsken - du kan se her hvornår


 - i morgen krydser jeg fingre for godt vejr - uden for megen vind. Der skal vi nemlig have gang i et lille projekt i haven, som ungerne glæder sig meget til..

Kommentarer

 1. Det er da også spændende med sådanne større projekter...ja ikke at små projekter ikke også kan være spændende :) Held og lykke med det hele :)

  SvarSlet
 2. uhhh .det bliver spædende at få det indrettet.. Det glæder jeg mig til at se
  God påske til jer
  Kram Susanne

  SvarSlet
 3. Åh hvor bliver det dejligt med det nye fine lokale, kan bestemt godt forstå du glæder dig.
  Påskehilsen Anette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.