søndag den 22. februar 2015

Familietid

Denne weekend har været brugt på familiehygge. Igår var vi en tur i svømmehallen - noget vi gør alt for sjældent - men vi fik afprøvet kommunens svømmehal for første gang ( som blev indviet i 2012!!..) og den kan helt klart anbefales, hvis I skulle komme på disse kanter..

Idag har vi været lidt længere væk - øverst på ønskesedlen for "ting-vi-kan-lave-i-vinterferien" stod nemlig en tur i Københavns zoologiske have. 
Vejret viste sig fra sin pæne side - næsten ingen vind, ingen regn og flere gange med sol og blå himmel - Så er det faktisk helt ok at være afsted, selvom det er vinter ;0)


Flere steder var der tændt op i bålfadene og på nogle af bænkene var der lagt bløde skind til at sidde på. Man kunne også købe snobrødsdej, som kunne bages over bålene.
Vi valgte noget lidt mere usundt - men stadig lidt varmt - sprøde spanskrør med en lille klat softice - for Moar! man kan altså sagtens spise is nu.. :0)Helt fine omgivelser at sidde et øjeblik i..
Jeg kan godt li' at der også er gjort lidt ud af de "grønne områder", men tænker at det kunne have været fint med lidt forårsblomster hist og pist..


Vi fik naturligvis set de fleste af dyrene, men det var nu denne her fyr ( eller dame??) der stjal børnenes opmærksomhed.. Den gik nemlig på fiskejagt hos pingvinerne og det synes de var lidt strengt! De kunne også sagtens huske at den havde været på besøg hos mormor og morfar!


Derudover var grisene et "must" - datteren her i huset er nemlig VILD med grise ;0)
Vi sluttede af med en tur i zootårnet - meen helt op i toppen nåede vi altså ikke.."nogen" her i huset lider nemlig en lille bitte smule af højdeskræk..


Dejligt med sådan en famlietur i ny og næ..

2 kommentarer:

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥