Gå videre til hovedindholdet

Familietid

Denne weekend har været brugt på familiehygge. Igår var vi en tur i svømmehallen - noget vi gør alt for sjældent - men vi fik afprøvet kommunens svømmehal for første gang ( som blev indviet i 2012!!..) og den kan helt klart anbefales, hvis I skulle komme på disse kanter..

Idag har vi været lidt længere væk - øverst på ønskesedlen for "ting-vi-kan-lave-i-vinterferien" stod nemlig en tur i Københavns zoologiske have. 
Vejret viste sig fra sin pæne side - næsten ingen vind, ingen regn og flere gange med sol og blå himmel - Så er det faktisk helt ok at være afsted, selvom det er vinter ;0)


Flere steder var der tændt op i bålfadene og på nogle af bænkene var der lagt bløde skind til at sidde på. Man kunne også købe snobrødsdej, som kunne bages over bålene.
Vi valgte noget lidt mere usundt - men stadig lidt varmt - sprøde spanskrør med en lille klat softice - for Moar! man kan altså sagtens spise is nu.. :0)Helt fine omgivelser at sidde et øjeblik i..
Jeg kan godt li' at der også er gjort lidt ud af de "grønne områder", men tænker at det kunne have været fint med lidt forårsblomster hist og pist..


Vi fik naturligvis set de fleste af dyrene, men det var nu denne her fyr ( eller dame??) der stjal børnenes opmærksomhed.. Den gik nemlig på fiskejagt hos pingvinerne og det synes de var lidt strengt! De kunne også sagtens huske at den havde været på besøg hos mormor og morfar!


Derudover var grisene et "must" - datteren her i huset er nemlig VILD med grise ;0)
Vi sluttede af med en tur i zootårnet - meen helt op i toppen nåede vi altså ikke.."nogen" her i huset lider nemlig en lille bitte smule af højdeskræk..


Dejligt med sådan en famlietur i ny og næ..

Kommentarer

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.