lørdag den 21. februar 2015

En..to..tre.. så var der gulv..

Jeg holder vinterferie med børnene i denne uge. Vi hygger og slapper af.. Jeg får malet lidt møbler og ungerne bygger hule i stuen,bygger lego, spiller og ser fjernsyn - hyggeligt.

Et fint lille "bakkebord", der i skrivende stund har fået første lag maling.
Planen er det skal males hvidt og så vil jeg sætte en møbeldekoration på bakken..

Gårdejeren har desværre ikke ferie i denne omgang, men forleden var han alligevel hjemme- det var min far også. De havde nemlig bestilt en omgang beton, så der kunne blive støbt gulv i den nye butik..


Det går hurtigt med beton kanonen - det er altså smart synes jeg :0) Og inden jeg fik set mig om - og næsten glemte at tage billeder, så var der gulv! 


Nu skal det tørre og så venter vægge, døre og vinduer.. Og så kan jeg slå dørene op til en væsentlig større butik - dejligt..


 På lørdag åbner jeg dog butikken igen efter et par måneders vinterpause - men det bliver altså i den "gamle" butik.. Men det bliver også rart, for selvom der har været kunder i butikken via webshoppen, så er det altså lidt hyggeligt at hilse på kunderne i den fysiske butik :0)

4 kommentarer:

  1. Jeg må se om jeg ikke kan komme forbi på et eller andet tidspunkt, når mc'en atter er køreklar..du bor jo ikke langt fra mig....hvis der ellers er en mc-farbar vej ud til dig? :) Det er nogle gange lidt besværligt at køre mc ude på landet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du skal være velkommen -og vejen er afprøvet af mc glade venner ; 0 ) så det kan sagtens lade sig gøre. .

      Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥